Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Akıllı Telefonunuzda 5 Adımda LDAC Nasıl Etkinleştirilir?

Kablosuz kulaklıklar günümüz müzik dinleyicileri için kesinlikle en popüler ve tercih edilen kulaklık türüdür. Bununla birlikte, kablolarla uğraşma zahmetinden kurtulmanın kendi aksilikleri de vardır. Cihazlarınızı zamanında şarj etmeyi hatırlamanın yanı sıra, müzik tutkunlarının kablosuza geçiş yaparken karşılaştıkları en büyük sorun çözünürlüktür.

Kablolu kulaklıkların sağladığı örnekleme veya bit hızı göz önüne alındığında, kablosuz teknolojilerin hala kat etmesi gereken bazı noktalar var. İyi haber şu ki, ses codec'lerindeki ve Bluetooth teknolojilerindeki ilerlemeler, makul miktarda iyileştirme olmasını sağlıyor ve Qualcomm'un “CD benzeri” kaliteyi garanti eden aptX HD'si ile işler kesinlikle iyiye gidiyor.

Sony LDAC ile kablosuz ses üretiminde ciddi bir iyileşme elde edersiniz. bu iyileştirmeler ve yenilikler bizlere kablolu kulaklık performansını yakalama fırsatı sunuyor. Öyleyse, akıllı telefonunuzdaki bu LDAC'yi hemen kurup çalıştıralım.

 

5 Adımda LDAC Nasıl Etkinleştirilir?

ihtiyacınız olan şey, Android akıllı telefonunuzun şu anda Nougat ve sonraki sürümlerde çalışıyor olmasıdır. Bu işletim sistemi ile en uygun SBC kodu çoğunlukla otomatik olarak seçilir. AptX veya aptX HD uyumlu kulaklığa sahip Qualcomm yonga setine sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız, işletim sistemi otomatik olarak daha iyi olanı seçecektir.

Bazen manuel kodek seçimi gerekebilir ve bu Android akıllı telefonunuzda mümkündür. Emin olmanız gereken tek şey, kulaklığınızın bu codeclere uyumlu olmasıdır. LDAC ve aptX HD uyumlu ürünlerin genellikle aptX uyumlu olanlardan daha maliyetli olduğunu unutmayın.

Artık her şey hazır olduğuna göre, akıllı telefonunuzda LDAC etkinleştirmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

  1. 'Ayarlar' a gidin. Kullanmakta olduğunuz telefona bağlı olarak, aşağıdaki kalıplardan birini izlemeniz gerekecektir:
    Telefon Hakkında ->
    Cihaz Hakkında Yapı Numarası ->
    Telefon Hakkında Yapı Numarası -> Yazılım Bilgileri -> Yapı Numarası
    Hakkında -> Yazılım Bilgileri -> Diğer - > Yapı Numarası
  2. 7 kez 'Yapı Numarası'na dokunun. Tamamlandığında, artık bir geliştirici olduğunuzu söyleyen bir mesaj alacaksınız.
  3. Tekrar Ayarlar'a gidin ve menüde 'Geliştirici Seçenekleri'ni arayın.
  4. 'Geliştirici Seçenekleri'nde Ses Codec'i'ni seçin. Telefonunuzun desteklediği tüm codec bileşenlerinin bir listesini alacaksınız (aptX HD dahil).
  5. Şimdi, sadece LDAC'yi seçin, (LDAC özellikli) kulaklığınızı bağlayın ve anında yüksek kaliteli sesin keyfini çıkarın.

 

Sonuç olarak, kablosuz kulaklık teknolojilerindeki gelişmeler, kullanıcıların kablolu kulaklık kalitesinde ses almasını mümkün kılıyor. LDAC gibi teknolojiler, yüksek kaliteli sesin tadını kablosuz bir deneyimle çıkarmamıza olanak tanıyor. Yukarıda belirtilen adımlarla, Android cihazınızda bu özelliği kolayca etkinleştirebilir ve müziğinizi en yüksek kalitede dinleyebilirsiniz. Teknolojinin bize sunduğu bu imkanları takip etmek ve kullanmak, müzik deneyimimizi her zamankinden daha üst seviyelere taşıyor.

 

Tüm işlemler bu kadar basit. Artık LDAC özellikli kulaklığınızı doğru codec ile kullanabilirsiniz

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.