Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

2023'ün En İyi Playstation 4 ve Playstation 5 Kulaklıkları

İster bir anlatı macerasına kendinizi olabildiğince kaptırmaya çalışın, ister çok oyunculu modlarda iletişiminizi artırmak isteyin, kaliteli bir oyun kulaklığı, deneyimi çok daha tatmin edici hale getirebilir.

Bununla birlikte, piyasadaki kulaklık çeşitleri, nasıl bağlandıklarına göre değişir ve bazen hem Sony hem de Microsoft konsollarıyla uyumlu olmayabilir. Şanslısınız ki, en iyisini bulmak için PlayStation 5 kulaklıkları için sizlere önerilerde bulunuyoruz.

Seçtiğimiz tüm kulaklıklar hem PS4 hem de PS5'te çalışmalıdır (kablolu bir seçeneği tercih etmek bunu garanti etmenin en kesin yoludur) ve ayrıca konsolunuzla kulaklık eşleştirmeye ilişkin bazı SSS'ler ve tavsiyeler ekledik.

Listemizdeki kulaklıklara hızlıca aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Sıra Oyuncu Kulaklıkları Marka ve Modelleri

1

SteelSeries Arctis Nova Pro Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

2

Turtle Beach Stealth Pro Oyuncu Kulaklığı

3

SteelSeries Arctis Nova 7 Oyuncu Kulaklığı

4

HyperX Cloud Alpha Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

5

SteelSeries Arctis Nova 4 Oyuncu Kulaklığı

6

Audeze Maxwell Oyuncu Kulaklığı

7

Logitech Pro X Oyuncu Kulaklığı

 

 

1.SteelSeries Arctis Nova Pro Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Bir konsolla kullanabileceğiniz en iyi kablosuz kulaklıklardan biri.

SteelSeries Arctis Nova Pro Artıları

·         Birinci sınıf ses

·         Aşırı rahat

·         Pil ömrünü unutun

SteelSeries Arctis Nova Pro Eksileri

·         Yüksek fiyat

 

Bir konsolda alabileceğiniz hemen hemen en iyi kablosuz sesi, uzun süre takmayı kolaylaştıran konforun ve çok çok uzun süre dayanabilen bir pil sistemi sunan bir kulaklık arıyorsanız, Arctis Nova Pro Kablosuz en iyi seçim olabilir. Elbette pahalı ama masaya eşsiz bir kalite getiriyor.

Bu pil sisteminde, kulaklığın kontrol istasyonunda her zaman çalışırken değiştirilmeye hazır şarj olan yedek bir pil bulunuyor, böylece kulaklığı kullanmadığınız zamanlarda asla şarj etmek zorunda kalmıyorsunuz. Bu özellik harika bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca, süper net ayrıntılar ve nazik aktif gürültü önleme ile sizi dış dünyadan en iyi şekilde izole ediyor.

 

2.Turtle Beach Stealth Pro Oyuncu Kulaklığı

Turtle Beach'in birinci sınıf kulaklığı tam bir baş belası ve Xbox markalı sürümü, PS5 ve PS4 dahil her konsolda harika çalışıyor.

Turtle Beach Stealth Pro Oyuncu Kulaklığı Artıları

·         Mükemmel ses

·         Harika mikrofon

·         Pil değiştirme

Turtle Beach Stealth Pro Oyuncu Kulaklığı Eksileri

Yüksek fiyat

Turtle Beach, bu kulaklığı 2023'te ürün yelpazesine en üst seviyede ekledi ve biraz hayrete düşürerek, bu ünlü kulaklık üreticisinin piyasada on yıllar geçmesine rağmen hâlâ taze bir şeyler yaratabileceğini gösteriyor.

 

3.SteelSeries Arctis Nova 7

SteelSeries, bu mükemmel kulaklıkta performansla kolaylıkla birleşiyor.

SteelSeries Arctis Nova 7 Artıları

·         Büyük rahatlık

·         Harika ses

·         Mikrofon gizlenebilir

·         Mükemmel pil ömrü

SteelSeries Arctis Nova 7 Eksileri

·         Gürültü Engelleme Özelliği Vasat

En üst noktada Pro Wireless' tan daha uygun fiyatlı bir seçenek olan Arctis Nova 7'yi gerçekten başarılı bir kulaklık, çoğu insanın bir kulaklıktan istediği her şeye sahip. Her şeyden önce ses, derin bas ve aynı zamanda iyi menzil ile mükemmel ve kablosuz alıcısı, yastıklı kulak yastıklarının yanı sıra kullanımı rahat hale getiriyor.

Mikrofon mükemmel ve geri çekilebilir, istemediğiniz zamanlar için uygun bir sessize alma düğmesini de barındırıyor.

Bir dizi sağlam kulaklık üstü kontrol, sesi anında değiştirmenize izin veriyor.

 

 

4.HyperX Cloud Alpha Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

İnanılmaz bir pil ömrü ile karşımıza çıkan HyperX Cloud Alpha konfor olarak da gayet başarılı

HyperX Cloud Alpha Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Artıları

·         300 saatlik inanılmaz pil ömrü

·         Harika ses

·         Gerçekten rahat

HyperX Cloud Alpha Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Eksileri

·        Sadece sağlam mikrofon

Cloud Alpha Wireless'ın 300 saatlik pil ömrü ciddi anlamda bizi hayrete düşüren bir özellik.Bu, kulaklığınızı şarj etme kavramını temel olarak unutmanıza izin veren bir özellik de diyebiliriz J

Bunun da ötesinde, ses kalitesi mükemmel ve konfor seviyeleri son derece etkileyici, bu yüzden gerçekten harika bir seçenek. Fiyatının uygun olması cabası.

 

5.Audeze Maxwell Oyuncu Kulaklığı

Audeze'nin PS5 için en yeni kulaklığı, tek kelimeyle muhteşem sesi hoş ve yeni tasarımıyla buluşturuyor.

Audeze Maxwell Oyuncu Kulaklığı Artıları

·         İnanılmaz ses kalitesi

·         Mükemmel yapı kalitesi

Audeze Maxwell Oyuncu Kulaklığı Eksileri

·         Gerçekten pahalı

·         Mikrofon her zaman başarılı değil

Audeze Maxwell, 90 mm Düzlemsel Manyetik sürücüler ve gürültü önleyici alıcıya sahip yayın kalitesinde bir mikrofon dahil olmak üzere bazı ciddi özelliklere sahiptir. Ancak mikrofonun mükemmel olduğunu söylemek çok da doğru değil.

Gerçekten sağlam yapı kalitesi ve gürültü engellemesi ile oyuna odaklanmanıza yardımcı olan arkası kapalı formda birinci sınıf, iyi tasarlanmış bir kulaklıktır. Maxwell ayrıca 2,4 Ghz kablosuz, Bluetooth bağlantısı ve 3,5 mm seçenekleriyle birden fazla bağlantı seçeneğine sahiptir.

80 saatlik pil ömrü, bir haftalık uzun oyun oturumları için yeterlidir.

 

 

6.SteelSeries Arctis Nova 4 Oyuncu Kulaklığı

SteelSeries, kablosuz sunumunu etkileyici bir şekilde tamamlayan Nova 4 ile başarılı bir sunum gerçekleştiriyor.

SteelSeries Arctis Nova 4 Oyuncu Kulaklığı Artıları

·         Başarılı ses kalitesi

·         Güzel ve rahat

·         İyi mikrofon

SteelSeries Arctis Nova 4 Oyuncu Kulaklığı Eksileri

·         Biraz dayanıksız

SteelSeries, fiyatı gerçekten makul bir seviyeye çeken bir başka mükemmel kablosuz seçeneği olan Arctis Nova 4 ile listemizde başka bir yer alıyor (kulaklıklarının ne kadar iyi olduğu göz önüne alındığında bu hiç de şaşırtıcı değil).

36 saatlik harika bir pil ömrüne sahip. Gerçekten hafif ve rahattır. Daha az para harcamak istiyorsanız harika bir seçim.

 

7.Logitech Pro X Oyuncu Kulaklığı

Kablolu kulaklık kullanmakan memnunsanız ve bir miksere veya amfiye ihtiyacınız yoksa, Logitech'in Pro X'i her yerde bulabileceğiniz kadar iyi bir değerdir.

Logitech Pro X Oyuncu Kulaklığı Artıları

·         Fiyata göre mükemmel ses

·         Güzel sağlam yapı

Logitech Pro X Oyuncu Kulaklığı Eksileri

·         Yalnızca kablolu bağlantı

Her üretici, değer ve kalite arasındaki tatlı noktaya ulaşmanın bir rüya olduğunu bilir ve Logitech, Pro X kulaklıkla bu iniş noktasını kesinlikle tutturmuştur. Her performans ve malzeme ölçütüne göre birinci sınıf bir cihazdır, ancak ciddi anlamda etkileyici bir fiyata sahiptir.

Başlangıç ​​olarak, birlikte gelen seçeneklerden birinci sınıf bir deneyim elde edersiniz. Konsolunuzla, PC'nizle veya mobil cihazınızla çalışmasına yardımcı olacak çıkarılabilir bir mikrofon, kablolar ve hatta kolayca değiştirilebilen ve hiçbir ekstra ücret ödemeden suni deri ve kadife kulak yastıkları arasında seçim yapma seçenekleri sunar.

Ses profilinde üstün denge ve harika bas ile kazanan, bu kadar makul fiyatlı bir kulaklıktan bekleyebileceğiniz en iyi sesi alacağınızdan emin olabilirsiniz. Açıkçası Logitech'in bu fiyata bunu nasıl yaptığını anlamakta güçlük çekiyoruz ki bu da bir şeyler söylüyor

 

 

PS4 ve PS5 için kulaklık Nasıl Seçilir?

Pazar seçeneklerle doygun hale geldikçe, PlayStation'ınız için bir kulaklık seçmek giderek daha karmaşık bir çaba haline geldi. Alışveriş yaparken kendinize sormanız gereken birkaç önemli soru seçeneklerinizi daraltmanıza yardımcı olacaklar.

Playstation Kulaklığı için Bütçen Nedir?

Bu gerçekten olası her cihaz için geçerli olan bir noktadır, ancak oyun kulaklıkları, gerçekten ucuzdan çok pahalıya kadar bir dizi fiyatlandırma seçeneği ile karşımıza çıkar. Bu nedenle ne kadar harcamak istediğinizi belirlemeniz en önemli başlık.

Kulaklık Seçerken Kablosuz Kulaklığın Önemi Var mı?

Bütçe cephesinde büyük bir değişken, kablosuz olup olmadığı olacaktır. Seçtiğimiz seçeneklerin çoğu kablosuz oyun sunar, ancak bu, birini seçmek zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Örneğin, Logitech Pro X, denetleyicinize takmanın yine de şaşırtıcı derecede iyi değerde ses sağlayabildiğini gösteriyor.

Ancak, saatlerce süren testlerden sonra, kesinlikle kablosuz öneriyoruz. Bizim için, özgürce hareket edebilmek ve kablo karmaşasını unutmak, ekstra paraya ve yeniden şarj etmenin zorluğuna değer.

Online Oyun Oynarken Kullanılacak Kulaklıklar

Diğer bir önemli soru da kulaklığınızı ne için kullanacağınızla ilgilidir. Aslında, bazen tek oyunculu oyunları hoparlörler aracılığıyla oynamayı daha rahatlatıcı buluyoruz (yalnızca bir korku oyunundan çok korkmamak için).

Bu nedenle, kulaklığı esas olarak grup sohbeti için kullanmak istiyorsanız, mikrofon kalitesini kontrol ettiğinizden emin olun. Birincisi, Sony'nin resmi kulaklığı olan Pulse 3D Kulaklık, bu cephede tamamen vasat mikrofonlara sahip. Çıkarılabilir olsun ya da olmasın, uygun bir bom mikrofonu bizim görüşümüze göre olmazsa olmazdır. Doğru seçildiği takdirde online oyun oynarken kullanılacak kulaklıklar sizi fazlasıyla memnun edecektir. 

Kulaklığın Dış Görüşünü Önemli mi?

Bazı kulaklıklar çok çirkin, çok büyükler, kulaklarınızdan çılgın kenar boşluklarıyla dışarı çıkıyorlar ve sizi biraz komik gösteriyorlar. Bu, tabii ki onların diğer birçok özelliğini eksiltmez, ancak muhakememizi şekillendirir.

Steelseries'in kulaklıklarını bu kadar çok sevmemizin bir nedeni de bu; takıldığında oldukça normal görünecek kadar sade ve zarifler.

PlayStation'larda Kulaklık Nasıl Eşleştirilir?

PS5'inize kulaklık bağlamak, PS4 ile hemen hemen aynı şekilde çalışır.

Kablolu kulaklıkları tercih ediyorsanız (genellikle fiyatına göre daha iyi ses kalitesi elde edersiniz), bu işlem tahmin edebileceğiniz üzere oldukça basit. Çoğu durumda, oyun ve sohbet sesini kolayca almak için kulaklıklar 3,5 mm'lik bir jak aracılığıyla PS4 veya PS5 denetleyicinize bağlanabilir. PS5 ve PS4 ayrıca kablosuz kulaklıkları birkaç farklı şekilde destekler. Öncelikle, kulaklığınızda Bluetooth varsa, teorik olarak ayarları aracılığıyla konsola bağlanabilmeleri gerekir - ancak, Sony'nin Bluetooth bağlantılarını kurma yöntemi nedeniyle, eski bir Bluetooth kulaklığın çalışmasını beklemeyin. Gerçekten, yalnızca özel markalı PlayStation uyumlu seçenekler düzgün çalışacaktır.

Aslında, bu listedeki kablosuz kulaklıkların çoğu, konsolunuzdaki bir USB bağlantı noktasına takmak için bir dongle ile birlikte gelir; bu, açıldıklarında kolayca ve hızlı bir şekilde bağlanmalarını sağlar. Bu, PS5 veya PS4'ünüze bağlanmanın hem en kolay hem de en hızlı yoludur. Adım adım bir kılavuza ihtiyacınız varsa, işte burada:

1.       Ayarlar'da, Cihazlar'a gidin ve Bluetooth Cihazları'na gidin

2.       Kulaklığınızı eşleştirme moduna getirin ve verilen herhangi bir dongle'ı takın

3.       Listede görünmesini bekleyin ve göründüğünde seçin

Bağlantıyı onaylamak için bir başarı mesajı bekleyin ve istenirse cihazı PlayStation'ınıza kaydedin

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.