Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

5 Harika İpucu ile AirPods Pro’nuzun Temizliğini ve Kullanımını Nasıl Optimize Edebilirsiniz?

AirPod Pro Bluetooth Kulaklıklar Nasıl Temizlenir?

AirPods Pro Kulaklıklarınızı temizlemenin en sağlıklı yolu yumuşak, tüy bırakmayan bir bez veya yumuşak kıllı bir fırçadır. Mikrofon ve hoparlör ağları kuru bir pamuklu çubukla temizlenebilir ve ağlardaki kalıntıları temiz, kuru, yumuşak kıllı bir fırçayla temizleyebilirsiniz.

AirPod'lar Su Geçirmez mi?

Ne birinci ne de ikinci nesil AirPods ya da AirPods Max su geçirmez değildir, bu nedenle onları yüzerken veya duşta takmayın. Üçüncü nesil AirPods ve AirPods Pro (1. ve 2. Nesil) suya dayanıklıdır - IPX4 - bu, su sıçramasına dayanabilecekleri ancak suya batamayacakları anlamına gelir.

Birinci ve ikinci nesil modellerin de günlük kullanım ve spor için test edilmelerine rağmen ter geçirmez olduğu söylenemez. AirPods Pro (1. ve 2. Nesil) ve üçüncü nesil AirPod'lar tere dayanıklıdır.

AirPod Bluetooth Kulaklıklarda Aktif Gürültü Engelleme Var mı?

Birinci, ikinci ve üçüncü nesil AirPod'lar gürültü önleme özelliği sunmaz.

AirPods Pro (1. ve 2. Nesil) ve AirPods Max'te yerleşik Aktif Gürültü Engelleme özelliği bulunur.

Hangi Telefon ve Bilgisayarlar AirPods ile uyumludur?

Apple AirPods, AirPods Pro ve AirPods Max, iPhone, Apple Watch, iPad ve Mac'lerle çalışır.

Birinci veya ikinci nesil modeller için bir iPhone 5 veya sonraki bir modele ve AirPods Pro (1. ve 2. Nesil) için bir iPhone 6S veya sonraki bir modele ihtiyacınız olacak. AirPods Max ve AirPods (3. nesil) için iPhone 8 veya üstü gerekir. AirPods 2'nin tüm özelliklerini sunabilmesi için iOS 12.2 ve WatchOS 5'e, AirPods Pro'nun (1. Nesil) iOS 13.2'ye, ikinci nesil modelin ise iOS 16'ya ihtiyacı var. AirPods Max'in tüm özelliklerine erişmek için iOS 14.3 veya sonraki bir sürümüne ihtiyacı var. AirPods (3. nesil), her şeye erişmek için iOS 15 veya sonraki bir sürüme ihtiyaç duyar.

AirPod'lar, Samsung ve Huawei dahil olmak üzere PC'ler ve Android cihazlarla da çalışır, ancak her iki şirketin de AirPod'lara kendi alternatifleri vardır.

AirPod'lar Hangi Renklerde Geliyor?

Apple AirPods ve AirPods Pro yalnızca beyaz renkte mevcuttur. Siyah AirPod'larla ilgili bazı söylentiler vardı, ancak henüz ortaya çıkmadılar.

AirPods Max, Uzay Grisi, Gümüş, Yeşil, Gök Mavisi ve Pembe renklerde gelir.

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.