Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

AirPods’larınızla Gürültüyü Nasıl Keser ve Uzamsal Sesi Nasıl Duyarsınız? 4 Etkili Tavsiye!

AirPods Pro'da Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık Modları Arasında Nasıl Geçiş Yapılır?

Aktif Gürültü Engelleme modu ile Şeffaflık (bulunduğunuz ortamı duyabileceğiniz) modu arasında hızlıca geçiş yapmak için AirPods'unuzun gövdesindeki Force Touch sensörünü basılı tutun.

Ayrıca Kontrol Merkezini açmak için iPhone'unuzun ana ekranının sağ üstünden aşağı kaydırabilir veya ana ekran düğmeli modellerde yukarı kaydırabilirsiniz. Hangi iPhone'a sahip olduğunuza bağlı olarak, Haptic Touch veya 3D AirPods Pro'nuz (her iki nesil) bağlıyken ses düzeyi çubuğuna dokunun ve iki mod arasında geçiş yapmak için bir seçenek göreceksiniz.

Apple AirPods Max Kablosuz Kulaklıklarda Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık Modları Arasında Nasıl Geçiş Yapılır?

Apple AirPods Max Kablosuz Kulaklıklarda Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık modu arasında geçiş yapmak için sağ kulaklığın üst kısmındaki gürültü kontrol düğmesine basın.

AirPods Pro'da olduğu gibi, Kontrol Merkezi'ne erişmek için Face ID iPhone'un sağ üstünden aşağı veya Touch ID iPhone'un altından yukarı kaydırabilirsiniz. AirPods Max bağlandığında ses çubuğuna basın ve modlar arasında geçiş yapabileceksiniz.

Yalnızca bir kulaklık için Aktif Gürültü Önleme özelliğini açın

AirPods Pro'nun birinci veya ikinci nesline sahipseniz, yalnızca bir AirPod için Aktif Gürültü Engelleme özelliğini açmak mümkündür. Doğal olarak gürültü önleme, her iki AirPods Pro'yu da kulağınıza taktığınız zamanki kadar etkili olmayacaktır, ancak yine de faydalı bir ipucu.

Ayarlar > Erişilebilirlik > AirPods'u açın > Listeden AirPods Pro'nuzu (1. veya ikinci nesil) tıklayın > One AirPod ile Gürültü Engellemeyi Açın.

AirPods 3. Nesil, AirPods Pro, AirPods Max için Uzamsal Ses Nasıl Açılır?

AirPods 3. Nesil, AirPods Pro (1. ve 2. Nesil) ve AirPods Max, hareketi takip etmek için iPhone'unuzdaki ivme ölçeri ve jiroskopu kullanan, desteklenen videolardan ve müzikten gelen üç boyutlu ses olan Mekansal Ses özelliğine sahiptir.

Açmak için AirPod'ları açın ve Kontrol Merkezini açın. Ses seviyesi çubuğunu basılı tutun (AirPods kulağınızdayken) ve ekranın altındaki Uzamsal Ses simgesine dokunun.

Apple Kulaklıklarda Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses Nasıl Açılır?

AirPods 3. Nesil, AirPods Pro (1. ve 2. Nesil) veya AirPods Max'iniz varsa, kulaklarınıza göre tasarlanmış daha sürükleyici bir ses deneyimi için Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses'i açabilirsiniz. iPhone veya iPad'inizde Ayarlar'ı açın > AirPods'unuzun bağlı olduğundan emin olun > Ayarlar listesinin üst kısmındaki AirPods'unuza dokunun > Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses'e ilerleyin > Aç ve adımları izleyin.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.