Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Apple AirPods ve AirPods Pro’nuzun Tüm Özelliklerini Nasıl Kullanabilirsiniz? 8 Adımda Çözüm!

Apple AirPods Nasıl Yeniden Adlandırılır?

Apple AirPods'unuzun adını değiştirmek istiyorsanız:

iPhone veya iPad'inizde Ayarlar'ı açın > AirPod'larınızın bağlı olduğundan emin olun > Ayarlar listesinin üst kısmındaki AirPod'larınıza dokunun > Ad'a tıklayın > AirPod'larınızın adını değiştirin > Bitti'ye dokunun.

Birinci ve İkinci Nesil AirPod Kulaklıklar için Çift Dokunma Varsayılanı Nasıl Değiştirilir?

Varsayılan olarak, her bir AirPod'un yan tarafına çift dokunmak, birinci nesil AirPod'lar için iPhone veya iPad'inizde Siri'yi başlatır. İkinci nesil AirPods, çift dokunma için varsayılan olarak bir sonraki parçaya sahiptir.

Her ikisinde de varsayılanı değiştirebilir, özelliği tamamen kapatabilir ve sağ AirPod için bir, sol için farklı bir özelliğe sahip olabilirsiniz. Bunu yapmak için:

iPhone veya iPad'inizde Ayarlar'ı açın > AirPod'larınızın bağlı olduğundan emin olun > Ayarlar listesinin üst kısmındaki AirPod'larınıza dokunun > Sol AirPod için istediğiniz özelliği seçin > Sağ AirPod için istediğiniz özelliği seçin.

AirPods Pro ve AirPods 3. Nesilde Çalma ve Duraklatma Nasıl Yapılır?

AirPods 3. nesil ve AirPods Pro'nun her iki modelinin gövdelerinde bir Force Touch sensörü bulunur. Sesi çalmak veya duraklatmak için AirPods 3. Nesil veya AirPods Pro'nuzun gövdesine bir kez dokunun.

AirPods Max'in sağ kulaklığın üst kısmında bir Digital Crown bulunur. Oynatmak veya duraklatmak için Digital Crown'a bir kez dokunun.

AirPods 3. Nesil veya AirPods Pro'da Bir Şarkı Nasıl Atlanır?

AirPods 3. Nesil veya AirPods Pro'da (1. ve 2. Nesil) bir şarkıyı atlamak için AirPods'unuzun gövdesindeki Force Touch Sensörüne iki kez dokunmanız gerekir.

AirPods Max'te Bir Şarkı Nasıl Değiştirilir?

AirPods Max'te bir şarkıyı değiştirmek için sağ kulaklığın üst kısmındaki Digital Crown'a iki kez basın.

AirPods (3. Nesil) veya AirPods Pro'da Önceki Müziğe Nasıl Dönülür?

AirPods Pro'da bir önceki müziğe geri dönmek için AirPods'unuzun gövde kısmındaki Force Touch sensörüne üç kez dokunun

AirPods Max'te Önceki Parçaya Nasıl Geri Dönülür?

AirPods Max'te önceki parçaya geri dönmek için sağ kulaklığın üst kısmındaki Digital Crown'a üç kez basın.

 

Apple AirPod'larda Dokunma Hızı Nasıl Değiştirilir?

Sahip olduğunuz AirPods modeline bağlı olarak gövdeler, iki veya üç kez bastığınızda bir parçayı atlamak veya önceki bir parçaya geri dönmek gibi farklı işlevler sunar. Yine de basmanız gereken hızı değiştirmek de mümkündür. Ayarlar > Erişilebilirlik > AirPods'u açın > Listeden AirPod'larınıza tıklayın > Varsayılan, Daha Yavaş ve En Yavaş arasında seçim yapın.

Apple AirPod Kulaklık Modellerinde Basılı Tutma Süresi Nasıl Değiştirilir?

AirPods'ta basma hızını değiştirebildiğiniz gibi, örneğin modları değiştirmek için gereken basılı tutma süresini de değiştirebilirsiniz. Ayarlar > Erişilebilirlik > AirPods'u açın > Listeden AirPod'larınıza tıklayın > Varsayılan, Daha Kısa, En Kısa arasından seçim yapın.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.