Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Apple AirPods Nasıl Kolayca Eşleştirilir? 8 Pratik Yöntem!

Apple AirPods, AirPods Pro ve AirPods Max Kolay Eşleştirme İpuçları Nelerdir?

Apple AirPods kablosuz kulaklığınızda kısa sürede her cihazınızla kolay eşleştirme sağlayacağınız en iyi ipuçlarımızı ve püf noktalarımızı sizin için derledik. İşte AirPods bluetooth kulaklıklarda 8 pratik eşleştirme yöntemi: 

AirPod'ları iPhone veya iPad'ime Nasıl Bağlayabilirim?

Tüm Apple AirPods nesilleri, iPhone veya iPad'inize çok kolay bağlantı sağlayan özel bir çipe (W1 veya H1) sahiptir .

AirPods kılıfının kapağını açın, arkadaki küçük düğmeyi basılı tutun ve AirPods kılıfını iPhone veya iPad'inizin yanına yerleştirin . AirPods, iPhone veya iPad ekranınızın altında görünecektir. iPhone veya iPad'inizin kilidini açın ve Bağlan düğmesine basın. Birinci, ikinci nesil ve üçüncü nesil airpodlar için tüm işlemler bu kadar.

 

AirPods Max iPhone veya iPad'e Nasıl Bağlanır?

AirPods Max'i Smart Case' lerinden çıkarın ve kurulum animasyonu görünene kadar 60 saniye içinde iPhone veya iPad'inizin yanında tutun. Olmazsa, Bluetooth ayarlarından manuel olarak yapabilirsiniz. Eşleştirmek için beyaz renkte yanıp sönene kadar kulaklığınızdaki gürültü kontrol düğmesine basın ve basılı tutun.

 

AirPod'lar Apple Watch'a Bağlanır? AirPod'ları Kolayca Apple Watch'a Bağlama Yöntemleri

Tüm AirPod'lar, iPhone'unuza bağlandıktan sonra Apple Kimliğinize kayıtlı tüm iOS aygıtlarına otomatik olarak bağlanır, böylece birden fazla eşleştirme işlemi yapmanıza gerek kalmaz.

Bir AirPod'u kutusundan veya AirPods Max'i Smart Case'inden çıkardığınız anda, bunlar Apple Watch'unuzun Bluetooth ayarlarında Bağlı olarak görünür. Ardından, iPhone'unuz yakında olmasa bile AirPod'larınızı Apple Watch'unuzla kullanabilirsiniz.

AirPod'ları MacBook'unuza Nasıl Bağlayabilirsiniz?

Bağlı tüm AirPod bluetooth kulaklık modelini, MacBook'unuzun Bluetooth menüsünde zaten görünür olacaktır. Bağlanmak için Bluetooth ayarlarını açın > Listede AirPod'larınızı bulun > Bağlan'a basın.

Özellik kurulumunuz varsa AirPods, Apple cihazlarınız arasında da otomatik olarak geçiş yapacaktır, bu nedenle bağlandıktan sonra gerektiğinde iPhone, iPad ve MacBook'unuz arasında geçiş yapacaklardır.

 

AirPods Android Telefona Nasıl Bağlanır?

Android cihazınızda Bluetooth ayarlarını açın > Yeni Bir Cihaz Eşleştir'i seçin > Eşleştirmeyi etkinleştirmek için AirPods kasasını açın veya AirPods Max'i Smart Case'ten çıkarın > Eşleştirmeyi onaylayın.

Apple AirPods kullanılabilir cihazlar listesinde görünmüyorsa AirPods kasasının arkasındaki düğmeyi LED ışığı yanıp sönene ve Apple AirPods bluetooth kulaklık eşleştirme moduna geçirene kadar basılı tutun. AirPods Max için gürültü kontrol düğmesini basılı tutmanız gerekmekte. Daha sonra bunları listeden seçmeniz ve eşleştirmeyi onaylamanız gerekir. 

AirPods Bilgisayara Nasıl Bağlanır? Bluetooth Bağlantı Kurma

PC'nizde Bluetooth ayarlarını açın > AirPods kasanızın arkasındaki düğmeye veya AirPods Max'teki gürültü kontrol düğmesine basın ve basılı tutun > Kullanılabilir bir cihaz olarak göründüklerinde AirPod'lara dokunun. AirPod'lar yerine kulaklıkların altında görünebilirler.

Bağlan'a dokunduğunuzda, AirPod'lar ses için PC'nize bağlanacaktır.

İki AirPod'u Bir iPhone'a Nasıl Bağlarım?

Örneğin, üçüncü nesil AirPods ve AirPods Max'i bir iPhone'a bağlayabilirsiniz. Bunu yapmak için, ikinci bağlamak istediğiniz kulaklığı ilk yaptığınız gibi aynı eşleştirme işlemini uygulayın.

Başka bir Apple AirPod Bluetooth Kulaklık çifti bağladığınızda, ilk çiftin adına bir "1" eklenir ve bağladığınız ikinci çiftin adından sonra bir "2" olur. Her ikisi de, Apple Kimliğinize bağlı diğer tüm iOS aygıtlarında görünecektir

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.