Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Kulaklıkların Düşmemesi İçin Çözüm Önerileri!

Selamlar, kulaklık alırken dikkat ettiğimiz belli başlı unsurlar vardır. Bu unsurlar arasında en önemlileri bizce, Konfor ve ergonomidir. Çünkü konforsuz ve ergonomisi pek iyi olmayan kulaklıklar ile dinlediğimiz müziklerden pek verim alamayız. Özellikle denemeden aldığımız kablosuz kulaklıkların ergonomik açıdan size uyup uymayacağı çok önemli. Bu konuda çeşitli köpük uçlarla çözüm bulunmuş olsa da belki bizlere 1-2 sene yaverlik edecek kulaklıklarımızın bize tam bir şekilde uyması çok önemli. Kulak içi kulaklıklarda yaşanan en büyük sorun sürekli düşmeye elverişli ya da sürekli düşüyor olmaları oluyor. Kulaklıklarınızın kulağınızdan düşmesini engellemek için belli başlı çözümler var. Bu çözüm yolları neler? Hep beraber bakalım. 

 

  

Kulaklıklarımın Kulağımdan Düşmesini Nasıl Engellerim? 

 

 

1.     Kulaklığınız Kablolu bir model ise kabloyu kulağınızın üstünden düşmeyecek şekilde asın. Tıpkı Kulak İçi Hıgh-End kulaklıklarda olduğu gibi. Bu hem sizin dinlediğiniz müzikleri sarsıntısız bir şekilde dinlemenizi sağlar hem de kolay kolay kulağınızdan düşmez. 

 

2.     Kulak içi kulaklıkların tam anlamıyla kulağına uymuyor olabilir. Unutmayın kulak içi kulaklıkların amacı Kulak kanalınızdan sesi iletmektir. Bunun için kulaklıklarını olabilecek en iyi şekilde kulak kanalına yerleştirmeniz gerekir. Bu sayede hem müziği tam performansında dinleyebilir hem de düşmesini engelleyebilrisiniz. Bunun için yapmanız gereken şey kulak memenizi hafifçe aşağı doğru çekin ve kulaklığı kulak kanalınıza doğru yerleştirin. 

 

 

3.     Sizin kulak yapınıza uygun köpük veya silikon uçları kullanın. Bir kulaklık alırken kutusundan farklı boylarla silikon veya köpük uç seti çıkmaktadır. Bu uçların hepsini deyin ve size en uygununu tercih edin. Bu sayede daha ergonomik bir deneyim yaşarsınız.

 

4.     Gerekiyorsa size en uygun kulaklık ucunu tercih edin. Bunun için belli başlı markalar var. Ama bu markalar arasında en tercih edilebilir olanı bizce “Comply Foam” markası olacaktır. Comply Foam, kulaklıklar için özel olarak hafızalı köpük uçlar üretiyor ve bunları kullanıcılarına sunuyor. Neredeyse her marka ve model kulaklık için köpük uçları olan markanın hedefi en ergonomik deneyimi yaşamanızı sağlamak. Hafızalı Köpük Uçlar kulak ergonomik yapınız nasıl olursa olsun kulaklığı taktıktan sonra sizin kulak şeklinizi alarak rahat etmenizi sağlıyor. Kulak uçlarını çıkardıktan sonra köpük uçlar tekrar ilk formuna geri dönüyor. Merak ettiyseniz Comply Foam Kulaklık Uçları'nı Keşfedin. 

 

5.     Son olarak kullanım koşulunuza göre farklı kulaklıklar kullanın. Özellikle spor yapacaksanız kancalı kulaklıkları tercih edin. 

 

Özet olarak; Kulaklıklarınızın düşme sorununu çözmek için kablo düzenlemesini optimize edin, kulaklığınızı doğru şekilde kulak kanalına yerleştirin, kulak yapınıza en uygun silikon veya köpük uçları seçin ve gerektiğinde özel kulaklık uçlarını tercih edin. Spor gibi özel durumlarda ise, düşmeye daha az meyilli olan kancalı kulaklıkları seçmeyi düşünebilirsiniz. Bu adımlar, kulaklıklarınızın düşme sorununu büyük ölçüde çözecektir.

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.