Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Android Telefonlarda AirPods Nasıl Kullanılır?

Apple, kullanıcılara Premium ürünler sunan, Kaliteden ödün vermeyen bir teknoloji markasıdır. Büyesinde Beats gibi öncü bir kulaklık markasını barındırıyor olması güzel bir detay olsa da Apple’ın kendi kulaklıkları da bulunmakta. Zaten hepimizin bildiği üzere AirPods’lar kullanıcılar tarafından beğenilen, kaliteli ve premium kulaklıklar olmuştur. Tıpkı diğer Apple ürünleri gibi. Bluetooth kulaklık sektöründe resmen standartları belirleyen AirPods kulaklıkların Apple’ın kendi ekosistemi ile tam uyumlu bir şekilde çalıştığını herkes biliyor. Peki Android kullanıcıları AirPods’ların sağladığı konfordan yararlanabiliyor mu diye soracak olursanız. Evet AirPods Kulaklıkları Android telefonlara bağlamak mümkün. Ama bir Apple ürünüyle çalıştığı kadar verimli çalışmayacağını söyleyelim.  

 

Apple AirPods Kablosuz Kulaklıklar Android Telefonlara Nasıl Bağlanır?

 

Apple AirPods’lar iPhone ve Mac’lere kolay bir şekilde bağlanmakta. Fakat Android işletim sistemine sahip telefonlara biraz daha zor bağlanmakta. Adımları takip ederseniz Android telefonunuza AirPods’ları kolay bir şekilde bağlayıp kullanabilirsiniz.

 

1.     AirPods Kablosuz Kulaklıklarınızı Şarj Kutusunun İçerisine Yerleştirin.

2.     AirPods Şarj Kutusunun Arkasında Yer Alan Butona Kapağı Açık Şekilde Basılı Tutun.

3.     Beyaz Işık Yanana Kadar Basmaya Devam Edin.

4.     Beyaz Işık Yanıp Sönmeye Başlayınca AirPods Kulaklıklarınız Pearing Moda girmiş Demektir.

5.     Android Telefonunuzda Yer Alan Bluetooth Menüsüne Girin.

6.     Ardından Pearing Modda Olan AirPods Kulaklığınızı Eşleştirin.

 

Artık AirPods Kablosuz Kulaklıklarınız Android cihazınızla bağlanmış demektir. Tabii yukarıda da bahsettiğimiz gibi tam akıcı bir şekilde çalışmayacaktır. Peki AirPodların İOS’da kullanabildiğimiz fakat Android’de olmayan özellikleri neler?

 

AirPods Android Telefonlarda Ne Kadar İyi Çalışıyor? 

 

Apple AirPods’lar Apple ürünleri için üretilmiş kablosuz kulaklıklardır. Bunlar genel anlamıyla şu ürünlerdir; iPhone, iPad ve MAC ürünleridir. Apple AirPods’larda bu ürünler harici Android için desteklenmeyen özelliklerin en başında gelenlerden biri “Hey Siri” dir. Siri’yi Android telefonlarda kullanamazsınız. Ardından şarj ömrünün ne kadar kaldığı bilgisini sadece Apple ürünlerde görüntüleyebilirsiniz. Dokunmatik komut kontrolleri, Transparan ve ANC arasındaki geçiş ve kulak algılama özelliklerini de kullanamazsınız. Ayrıca AirPods Max ve Pro modellerindeki ANC ve Transparan Modları devre dışı olarak Android İşletim sitemine bağlanır. Bu özellikler harici uygulamalar tarafından aktif edilebilmekte arkadaşlar. Bu arada hangi tür kulaklığı seçmeliyim diyorsanız Silikonlu mu yoksa silikonsuz mu Kulaklık seçmeliyim?  Bloğa gitmek isterseniz tıklayın. Bu tarz içeriklerin devamı için takipte kalın. Görüşmek üzere.

 

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.