Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Telefon Görüşmesi Yaparken Kullanabileceğiniz Kulaklık Önerileri! (2023)

Selamlar, hepimiz telefon görüşmesi yaparken kulaklık kullanmak isteriz. Özellikle telefon görüşmesi yapmak işinizin öneli bir parçasıysa. Tabii kulaklık alırken dikkat etmemiz gereken bazı kriterler olacaktır.

 

Kulaklık Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

 

  1. Mikrofon kalitesi 
  2. Bağlantı Kalitesi 
  3. Ses Kalitesi
  4. Konfor

 

Yukarıda saydığımız kriterler arasında en önemlisi "Mikrofon Kalitesi" olacaktır. Çünkü telefon görüşmesi veya online toplantılarımız sırasında karşı tarafın sizi çok net bir şekilde duyması çok elzem bir durum. Ayrıca mikrofon kalitesinde bozulmaların dışında boğukluk olması da pek sevilen bir durum değil. Tabii buna bağlı olarak bağlantı kalitesinin de çok iyi olması gerekir ki siz konuşurken bağlantı kopmalarından dolayı takılmalar olmasın. Ayrıca karşı tarafın sesini de net bir biçimde duymanız gerektiğinden ses kalitesine önem vermezsek olmaz. Ayrıca uzun telefon görüşmeleri yapacağımızdan dolayı aşırı konforlu ve hafif bir kulaklık seçmekte fayda olacaktır. 

 

Aynı zamanda bu kriterler arasında en önemli olan "Mikrofon Kalitesi" kapsamında en önemli unsurlardan biri; Kulaklıklarınızın mikrofonlarının gürültü filtreleme özelliğinin olması olacaktır. Gürültü filtreleme özelliğinin sağladığı en önemli özelliklerden biri; ne kadar kalabalık bir ortamda olursanız olun, arka planda gerçekleşen gürültüleri filtreleyerek sadece sizin sesinizi karşı tarafa iletmesiyle vazgeçilmez bir durum. Bu işi çok iyi bir şekilde sunan bir marka var "EPOS". EPOS markası özellikle Online Toplantılar için kaliteli ve Premium kurumsal kulaklıklar üretmekte. EPOS, diğer markalar gibi kulaklıkları piyasaya sürüp o kulaklıkla olan bağını tamamen kesmiyor. Destek vemeye devam ediyor ve kulaklıklarını güncel tutmak için yazılım güncellemeleri de sunuyor. Bunu yapan markalar gerçekten çok az. Microsoft Teams Uygulamaları İle tam uyumlu bir şekilde çalışabiliyor olması da güzel bir detay. Bu sayede daha iyi bir toplantı deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Markanın bir çok kulaklığı Fiyat/Performans diyebiliriz. Aynı zamanda Hem bilgisayarınıza hem de telefonunuza bağlayabileceğiniz bir çok kulaklık modeli mevcut. Sizler de EPOS Kulaklıkları keşfetmek isterseniz tıklayın.

 

Marka

Model

Kulaklik.com Puanı

EPOS

ADAPT 560 II Kablosuz Ofis Kulaklığı

8.7

SHOKZ

Open Run Pro Kemik İletimli Kablosuz Kulaklık

8.2

Anker

Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık

7.9

Apple

AirPods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklık

8.5

EPOS

SC 30 Kulak Üstü USB Ofis Kulaklığı

7.8

Sennheiser

Momentum True Wireless 3 Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

8.6

Bang & Olufsen

EX Kulak İçi TWS

8.4

Samsung

Galaxy Buds Pro Bluetooth Kulaklık

8.3

Earfun

Air Mini Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

7.6

Earfun

Free Mini True Wireless Kulak İçi Kulaklık

7.5

Jabra

Elite 4 Active Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

8.1

Sennheiser

Momentum 4 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

8.9

Apple

Airpods 3 TWS Kulak İçi Kablosuz Kulaklık

8.4

Sony

WF-1000XM4 ANC TWS Kulak İçi Kablosuz Bluetooth Kulaklık

9

JBL

Live Pro Plus Kablosuz TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

7.7

1EPOS ADAPT 560 II Kablosuz Ofis Kulaklığı

Bugün sizler için EPOS ADAPT 560 bluetooth kulaklık inceleme yazısını paylaşıyoruz. Müzik kulaklığı olarak kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda da toplantı ya da görüşmelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Gerek şarj gerekse ses performansı olarak sizi asla yarı yolda bırakmaz diyebilirim. Kulaklıkla ilgili çok da söze gerek yok deneyip görün derim. 

ArtılarıErgonomikKaliteli ses ve ANCMükemmel mikrofon kalitesi
EksileriŞarj olma süresi çok uzun
Fiyatları

2SHOKZ Open Run Pro Kemik İletimli Kablosuz Kulaklık

Shokz şimdiye kadarki en premium kulaklığı olan OpenRun Pro ile tanışın. Gelişmiş teknoloji ile açık kulak dinleme hakkında bildiğiniz her şeyi yeniden tanımlamaya hazırlar. Yeni birinci sınıf spor kulaklıkları, eklenen iki bas güçlendirici ve imzaları olan durumsal farkındalık ve rahat açık kulak uyumu ile en yeni 9. nesil kemik iletim teknolojisine sahiptir.

ArtılarıAçık Kulak KonforuGelişmiş Bas ile Üstün Ses Kalitesi9. Nesil Kemik İletim Teknolojisi10 Saat Müzik ve Arama + Hızlı Şarj
EksileriHerhangi bir eksiğini görmedik
Fiyatları

3 Anker Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık

Selamlar arkadaşlar, bugün piyasaya yeni sürülen bir kulaklıkla karşınızdayız; Anker Soundcore P3 Kablosuz Bluetooth Kulaklık.

Anker, uygun fiyatlı ve performans canvarı ürünler üreten bir firma. Marka özellikle kulaklık üretse de şarj aletleri, powerbank’ler ve farklı elektronik cihazlar üretiyor. Tabi markanın şu anki odak noktası ses. Anker Soundcore P3 modeli çok fazla özellik sunan, şık ve çok güncel bir kulaklık. Güncel olmasının yanında fiyatı da orta segment olarak anlatabileceğimiz düzeyde. Hadi tasarımına bakalım.

ArtılarıBaşarılı ANC Uzun Batarya ÖmrüKaliteli Malzeme Şık Tasarım
EksileriDaha iyi bağlantı olabilirdi
Fiyatları

4Apple AirPods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklık

GENEL DEĞERLENDİRME;

Selam, bugün Apple markasının yeni kulaklığı AirPods Pro 2. Nesil’in incelemesiyle karşınızdayız. Apple’ın mükemmel kulaklıklar ürettiğinin farkındayız. Bir önceki nesil AirPods Pro ile arasındaki farklara inceleme içerisinde de değineceğiz ama Apple bu sefer bizleri çok şaşırttı. Hadi gelin ilk önce kutu içeriğine bakalım ve ardından incelemeye geçelim.

 

Kutu İçerisindekiler;

-        Kullanım Kılavuzu ve diğer belgeler.

-        Lightning Kablosu. (Type-C to lightning)

-        4 Farklı Silikon Uç. (XS, S, M, L)

-        Airpods Pro 2. Nesil Şarj Kutusu.

-        Airpods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklıklar.

ArtılarıKusursuz MikrofonMükemmel ANC - Transparan ModGeliştirilmiş Ses PerformansıTasarımsal Şık GeliştirmelerCilt Algılama Sensörü Akıcı ÇalışıyorH2 Çip Farkı
EksileriMalzemede geliştirmeler olabilirdiMalzemede geliştirmeler olabilirdiDokunmatik Panel Kullanımı Pek Gelişmemiş
Fiyatları

5EPOS SC 30 Kulak Üstü USB Ofis Kulaklığı

Yenilikçi ses geliştirme teknolojileri ile EPOS, kaliteli duymanıza olanak tanıyarak, iş hayatınızdaki performansınızı çok daha kolay hale getirir. Müşterilerle konuşmak, farklı saat dilimlerinde çalışmak veya karar verilmesi gerektiğinde onları dinlemek, verimli bir şekilde iletişim ve iş birlikteliği yapmak, kusursuz ses deneyimi sunan ekipmanlarla ilgilidir. EPOS kimsenin ya da hiçbir şeyin yanlış anlaşılmaması gereken bu durumlar için kesintisiz ses deneyimi sağlayan araçlar sunar.

EPOS’un ofis kulaklıkları sayesinde konuşmalarınız net ve kesintisiz gerçekleşir. Bulunduğu pazarın en nitelikli oyuncularından EPOS’ un giriş seviyesi ürünleri de hala günümüzün vazgeçilmez serisidir. Kablolu kulaklıklarda bir çığır açan EPOS adeta yeni bir çağı başlatmıştır. Markanın kendi geliştirdiği EPOS Voice Clarity sayesinde kusursuz ses deneyimi yaşatır.

ArtılarıKaliteli sesEsnek kafa bandıKolay kullanımErgonomikMikrofon kalitesi
EksileriGiriş seviye kulaklığa göre biraz pahalıSunum (paketleme)Kablosu daha kaliteli olabilirdi
Fiyatları

6Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Momentum 3 ile karşı karşıyayız.

 

Öncelikle şunu söylemekte fayda var ki; Sennheiser Momentum 3'ü, Youtube kanalımızda çok detaylı bir şekilde inceledik. O kadar detaylı bir inceleme oldu ki bu, ANC testleri, rakipleri ile karşılaştırmalı video testleri ve dahası ile, bir rehber konumunda diyebiliriz. 

 

Burada, bir yazılı inceleme ile güzel bir özet geçeceğimizi de düşünüyoruz.

 

Tam kablosuz kulak içi kulaklık dünyası, inanılmaz bir genişlikte artık. Hangi kulaklığı alacağına karar vermeye çalışan kullanıcı, bir çok seçenek arasında kayboluyor.

 

Daha iyi ANC performansı, Daha Yüksek Ses Seviyesi, Daha Konforlu Yapısı, Kablosuz Şarj Desteği ve pazarın geri kalanına kıyasla en büyük farkı, iyi ses kalitesi ile bu kulaklık, yolu aydınlatıyor.

 

Aradığınız şey, saf müzik deneyimi ise, Momentum 3 TWS sizin için bir cevap olabilir.

 

Sennheiser Müziğe ve Ritme ruhen bağlı olanların duygularına hitap eden ses karakterleri yaratma konusunda onlarca yıldır şov yapıyor.

 

Bu sefer daha iyi ANC performansı, kablosuz şarj desteği, daha iyi bağlantı kalitesi, suya karşı dayanıklılık ve yeni bir görünüş ile…

 

Kulaklik.com olarak, ses bizim tutkumuz. Momentum 3 haberlerini almaya başladığımız sıralar, ilk sızıntılarını birlikte, bizimle bu tutkuyu paylaşan ne kadar çok insan olduğunu bir kere daha görmüş olduk.

 

Markanın yeni amiral gemisi, modern ses teknolojisinin karizmatik yüzü.

ArtılarıDaha İyi ANC (Ek Olarak, Adaptive ANC Teknolojisi)Tek Kulaklık KullanımıTatmin Edici Ses YüksekliğiÇok Daha Küçük ve KonforluGüçlü ve Sıkı Baslar İle Yeni Ses Karakteri, Yine Kaliteli SesKablosuz Şarj DesteğiAptX Adaptive KodeğiKulakta Daha Sabit KalıyorMikrofon NC Performansı Daha İyiGeliştirilmiş Mobil Uygulama
EksileriANC Performansı, Sektörün En İyisi DeğilSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Momentum TW2 Daha Geniş Sahneli ve Daha Doğal Bir Karaktere Sahipti.
Fiyatları

7Bang & Olufsen EX Kulak İçi TWS

Bang & Olufsen bir çok hoparlör ve kulaklık modeline sahip bir danimarka firması.

 

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

Artıları Üstün KonforDengeli Ses Karakteri, Üstün Sonik PerformansÖzenli İşçilik, Premium Malzeme KalitesiBaşarılı ANC PerformansıMobil Uygulama DesteğiUSB-CGöz Alıcı Tasarım. Zarif Ve ÖzgünTatmin Edici Mikrofon Performansı
EksileriKişisel Ergonomiye Bağlı Olmakla Birlikte, Kulakta Bir Süre Sonra Pozisyonunu Kaybedebiliyor.Kulak Silikonları Tarafında Kalite ArtabilirdiDoğru Kullanılmazsa Kasa Yüzeyi Çizilebiliyor
Fiyatları

8Samsung Galaxy Buds Pro Bluetooth Kulaklık

Bu incelememizde Galaxy Buds Pro modeli konuğumuz olacaktır. Kulaklığın genel özellikleri şu şekildedir; • Bluetooth Versiyon Bluetooth v5.0 • Bluetooth Profilleri A2DP, AVRCP, HFP • Kutu İçeriği Şarj Kutusu, Kulaklık, Kulaklık uçları (S, M, L), Hızlı Başlangıç Kılavuzu, USB Kablosu • Sensörler Akselerometre, Jiroskop Sensörü, Hall Sensörü, Yakınlık Sensörü, Dokunmatik Sensör, VPU (Ses Alma Birimi) • Dayanıklılık IPX7 Suya dayanıklı • Tipik Kullanım Süresi (ANC Açık) 5 Saat • Mikrofon Sayısı 6 • Ambiyans Sesi • Active Noise Cancellation • Ses Algılama sistemi • Dolby Atmos® • Dolby Head Tracking™ • AKG imzalı 2 yollu hoparlör (11 mm woofer, 6.5 mm tweter) Teknik özelliklerini incelediğimizde, ANC(Aktfi Gürültü Önleme), Ambient Sound(Ortam Sesi), Dokunmatik Kontrol, 6 mikrofon, IPX7 su geçirmezlik seviyesi, bluetooth 5.0 ve ses algılama sistemi gibi güncel gelişmiş özelliklere sahip bir kulaklık olarak gözümüze çarpmaktadır.

ArtılarıBas, Mid ve Tiz Performansı fiyatına göre güzelANC (Active Noise Cancelling)Transparan ModStabil bağlantı kalitesi ( Bluetooth 5.0)USB Type-CYeterli Derecede Malzeme Kalitesi3 Farklı Boyutta Yedek Silikon UçAKG imzalı 2 yollu hoparlör (11 mm woofer, 6.5 mm tweter)
EksileriErgonomi (Kulağıma oturtmak biraz uğraştırıcı)Samsung Mobil Uygulaması Apple IOS tarafında kötü
Fiyatları

9Earfun Air Mini Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Tam bir fiyat performans bluetooth kulaklık olan Earfun Air Mini'ye yakından bakacak olursak, desteklenen Bluetooth 5.2 sayesinde daha düşük şarj tüketimine sahip bir ürün olarak önplana çıkıyor. Kullanıcılara 5 saat kulaklık, 20 saat kutu olmak üzere 25 saate kadar çalma süresi sağlıyor. 

8.0 mm'lik geliştirilmiş kompozit dinamik sürücüler sayesinde bass performansı müzik severleri tatmin edecek düzeyde. Bununla birlikte üründe AL Algoritma ile net konuşmalar için geliştirilmiş 2 mikrofon bulunuyor.

Verdiğiniz paranın sonuna kadar hakkını veren Earfun Air Mini IPX7 serfitikasıyla suya karşı dayanıklı.

Artıları100ms Düşük Gecikme Modu25 Saate Kadar Çalma SüresiDigital Asistan Aktivasyonu AL Algoritma ile Geliştirilmiş 2 MikrofonIPX7 SerfitikasıGeliştirilmiş Kompozit Dinamik SürücülerBluetooth 5.2 ile Düşük Şarj TüketimiTek Taraflı Kullanım Modu
EksileriKutusunda Şarj Göstergesi YokKutu Malzeme ZayıflığıANC Yok
Fiyatları

10Earfun Free Mini True Wireless Kulak İçi Kulaklık

Earfun Free Mini True Wireless modeli uygun fiyatlı kablosuz kulaklık arayanlar için mükemmel bir ürün. Kulaklık, Voice Clarity sayesinde net konuşma deneyimi sağlıyor.


Ergonomik dizaynı son derece başarılı olan ürünü kolaylıkla yanınızda taşıyabililirsiniz.

IPX7 serfitikası bulunan kulaklık tere ve suya karşı dayanıklı.

Earfun Free Mini 1,5 saatte, saklama kutusu ise 2,5 saat gibi kısa bir sürede şarj oluyor.

Hem fiyatıya hemde performansıyla uzun süreli kullanımda sizlere kesinlikle üzmeyecek bir bluetooth kulaklık.

ArtılarıDokunmatik Kontrol24 Saat Dinleme Süresi GreenRadio Stereo TeknolojisiErgonomik DizaynVoice Assistant kullanımıNet Konuşma İçin Voice Clarity Tere ve Suya Karşı Dayanıklı
EksileriHassas Malzeme KalitesiBluetooth V5.0 VersiyonANC Yok
Fiyatları

11Jabra Elite 4 Active Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Jabra Elite 4, markanın yeni seri Elite modelleri arasında hareket özgürlüğü ve aktif yaşamı temsil eden bir fiyat / performans kralı.

 

Bu kulaklık üstün konforlu yapısı, kulakta çok sabit kalabilen karakteri ve suya ve toza karşı son derece dayanıklı gövdesi ile bir spor kulaklığı olarak da düşünülebilir.

 

Elite 4'te ANC özelliği ve Spotify Tab gibi premium akıllı özellikler de bulunuyor. Bunun yanında, mobil uygulama desteği sayesinde kulaklığın ses karakterini istediğiniz yöne doğru evriltebiliyor, kablosuz biçimde güncelleme yapabiliyor ve deneyimi bir çok yönden kişiselleştirebiliyorsunuz.

 

Bluetooth 5.2 altyapısında oldukça stabil bir bağlantı sunan model, rüzgar korumalı 4 adet mikrofonu ile net ve temiz çağrı deneyimi de yaşatabiliyor. Benzer şekilde, bu mikrofonlar dış sesi doğal bir biçimde kulaklarınızın içine alarak, örneğin koşu esnasında güvenliğinizi ve farkındalığınızı arttırabilecek şeffaflık modu ile birlikte de çalışıyorlar.

ArtılarıÜstün KonforKulakta Çok Sabit Kalabilen TasarımIP57 Suya ve Toza Karşı DayanıklılıkANC ÖzelliğiMobil Uygulama DesteğiBaşarılı Sonik Performansİyi Mikrofon KalitesiBluetooth 5.2
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Hiçbir Şikayetimiz YokMıknatısların Yetersiz Olduğundan Kutu İçerisinde Hareket FazlaDaha Farklı Bir Silikon KullanılabilirdiKutu Çizilebilir Materyalden Oluşmuş
Fiyatları

12Sennheiser Momentum 4 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Sennheiser Momentum 4, 2019’da tanıtılan abisi Momentum 3’ün geliştirilmiş versiyonu. Sadece geliştirilmekle kalmayıp, yepyeni bir dizayn ve ses karakteri ile donatılan bu güncel model artık daha arkadaş canlısı, daha sıcak, daha konforlu, daha modern ve önemlisi, daha herkes. Momentum 4, tasarımı ile ayrışan, hayatımıza kolaylıkla entegre edebileceğimiz şık bir akıllı kablosuz kulaklık olmasının yanı sıra, 60 saat batarya ömrü ile günlerce doyurucu bir müzik performansı sunabiliyor. Sennheiser, herşeyden çok, bir kulaklığın ses kalitesini maksimuma ulaştırabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip bir alman firması. Böylesine köklü ses teknolojileri firmalarının, yıllar boyunca müzikseverlerden aldığı geri bildirimler, yaptıkları ar-ge yatırımlarının yanında büyük bir değere sahip oluyor

ArtılarıSağlam ANC60 Saat Pil ÖmrüSezgisel KontrolANC - Transparan Modunu BeğendikKulaklık Kutusu Sağlam ve İçeriği YeterliKaliteli BağlantıHafif ve Ergonomik Kullanım
EksileriKullanılan Malzeme
Fiyatları

13Apple Airpods 3 TWS Kulak İçi Kablosuz Kulaklık

Airpods 3,  Apple'ın en yeni tam kablosuz kulak içi kulaklığı. 

 

Airpods 2'den sonra müziksevelere sunulan Airpods Pro; markanın ilk ANC özellikli kulaklığı olmasıyla birlikte, bizleri "spatial audio" ile de tanıştırmıştı.

 

Airpods 3, slikonlu bir yapıda değil. Pasif izolasyonu vasat olan model, doğal olarak bir aktif gürültü engelleme teknolojisi de barındırmıyor.

 

Herşeye rağmen; spatial audio, bir önceki nesile nazaran daha iyi ses kalitesi ve batarya ömrü ile, günlük kullanım kralı olmaya hazır bir kulaklık inceliyoruz.

ArtılarıDaha İyi Batarya ÖmrüÜstün KonforModern Tasarımİyi Malzeme KalitesiStabil ve Hızlı BağlantıGünlük Kullanım KralıSpatial AudioDaha İyi Ses Kalitesi
EksileriVasat Pasif İzolasyonBenzer Fiyatlara Sahip, Daha İyi Teknik Performansa Sahip Onlarca Rakip Var
Fiyatları

14Sony WF-1000XM4 ANC TWS Kulak İçi Kablosuz Bluetooth Kulaklık

WF-1000XM4, önemli bir kulaklık. Bu model, bir ANC kralı. Neredeyse çıktığından beri benzer fiyat aralığında değerini git gide koruyan, hatta arttıran amiral gemisi bu açıdan da saygıyı hak ediyor.

 

WF-1000XM4, şehir yaşamına uyum sağlayan akıllı özellere sahip, çok iyi aktif gürültü engelleyici performansı gösteren bir kulaklık. Bu alanda, belki de en iyisi.

 

Akıllı özellikleri, speak - to - chat ve konum bilgisi dahilinde eylemler tanımlayabileceğiniz sistemler kadar gelişmiş durumda. Bunları süper kullanışlı ve kişiselleştirilebilir bir mobil uygulama yardımıyla kontrol edebiliyorsunuz.

 

Hafızalı slikon - sünger karışımlı özel süngeri, kablosuz şarj destekli kutusu, iyi mikrofon kalitesi ve başarılı sonik performansı ile, bu Sony güvenilir bir premium.

ArtılarıSektör Standardı ANC PerformansıPek İnovatif Akıllı ÖzelliklerŞahane Mobil UygulamaÇok İyi Hybrid Kulak Uçları
EksileriSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Abisi WH-1000XM4 Kadar Olmasa da, Biraz BoğukYedek Uçların Ekstra Olarak Satışta Olmaması, Akıl Almaz Bir EksiklikŞarj Kutusunun Kapağı Uzun Süre Sonra İşlevini KaybedebiliyorXM3'den Sonra Kabalık Bir Nebze Gitmiş Ama Daha da Gitmeli
Fiyatları

15JBL Live Pro Plus Kablosuz TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

JBL Live Pro +, sıkı rekabet ortamına düşmüş güncel kulaklıklardan biri daha.

 

Bu model, premium sınıf bir tam kablosuz bluetooth kulaklık. JBL markası, her ne kadar bu pazarda ki en güçlü ve güvenilir oyunculardan biri olsa da, TWS, yani tam kablosuz bluetooth kulaklık dünyasında artık yüzlerce yarışmacı var. Bu anlamda, siz seçim yapmaya çalışan müzikseverlerin kafası epey karışıyor olabilir.

 

JBL; bluetooth hoparlörler, hi-fi sistemler, referans monitörler ve kulak üstü bluetooth kulaklıklarda olduğu gibi, kulak içi tam kablosuz bluetooth kulaklıklar söz konusu olduğunda da çok geniş bir ürün gamına sahip. "Tune, Wave, Endurance ve bunun gibi bir çok birbirinden farklı yapıda ki özellikleriyle öne çıkan seriler içerisinde Pro +'ın bulunduğu "Live" serisi, tws kategorisi özelinde şuanda iki kulaklıklara ev sahipliği yapıyor:

 

·       Live Pro Plus ve Live Free NC Plus

 

JBL Live Pro +'ın bu rekabet ortamında öne çıkan ve geri kalmış özelliklerinin hepsine birlikte göz atmak için incelememizin devamını okuyabilirsiniz.

ArtılarıGöze Hitap Eden TasarımCanlı ve Enerjik Renk SeçenekleriMalzeme Kalitesi Gayet İyiUSB-CBaşarılı ANC PerformansıKulakta Sabit KalabiliyorIPX4 Sertifikası İle Outdoor Aktivitelere Uygun, Yağmurda KoşabilirsinizBaşarılı Mobil Uygulama Desteği
EksileriDaha Konforlu Modeller KullandıkBenzer Fiyat Bandında, Ses Kalitesi Daha İyi Olan Modeller MevcutÇizilebilir Kasa
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.