Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Eskisini Getir Yenisini Götür: Kulaklığını Yenile Kampanyası Nedir?

Herkese selam. Kulaklığınızın eskidiğini ve nasıl yenileyebileceğinizi mi düşünüyorsunuz. Sizlere güzel bir haberimiz var. Kulaklık.com'da eski kulaklığınızı yenileyebileciğiniz bir fırsat var; "Kulaklığını Yenile" kampanyası dahilinde uzun süredir kullandığınız ve eskimiş veya artık kullanmaktan sıkıldığınız kulaklıklarınızı alıyoruz ve almak istediğiniz yeni bir kulaklığın üzerinden size verdiğimiz fiyatı düşüyoruz. Bu sayede hem geri dönüşüme güzel bir katkı sağlamış oluyoruz hem de yeni ve kaliteli bir kulaklığa daha uygun bir fiyatla sahip oluyorsunuz. Biliyorsunuz ki geri dönüşümün günümüzde çok önemli bir yeri var. Artık kullanmadığımız eşyaları veya teknolojileri değerlendirmek için ya 2.el satış sitelerinden satışa çıkarıyoruz ya da bir eskisini getir yenisini götür kampanyası olan Kulaklığını Yenile Kampanyası olduğu gibi yenisiyle değiştiriyoruz. Bu sayede geleceğe daha az atıkla selam veririken aynı zamanda tasarruf etmiş oluyoruz. 

 

Peki Kulaklığını Yenile Kampanyasından Nasıl Faydalanabilirim?

 

Kulaklığını Yenile kampanyasından faydanabileceğinizi merak ediyorsanız yapmamız gerekenler çok basit. İlk etapta yenilemek istediğiniz kulaklığınızı ana sayfa üzerinde yer alan "Kulaklığını Yenile" sekmesine girip; kullanıcı bilgilerinizi girmeli ve daha sonra kulaklığınızın; Markası, modeli ve özelliklerini girin. Girdiğiniz kriterler doğrultusunda ön fiyat teklifi sunuluyor. Bu teklifi kabul ettiğiniz zaman ya kargo yoluyla kulaklığı uzman ekipler tarafından incelemek üzere sizlerden alıyoruz ya da dilerseniz kulaklık.com Kanyon AVP P1 katında yer alan mağazamıza getirebiliyorsunuz. Eğer ki kulaklık modelinizin kozmetik durumu ve girdiğiniz diğer özellikleri site üzerinde belirttiğiniz şekildeyse size belirtilen bedel tutarında kulaklık.com'da harcamanız için puan veriliyor. Bu puanları 1 sene içerisinde kullanmanız gerekiyor.

Bir diğer hızlı kulaklık yenileme yöntemi ise beğendiğiniz websitemiz üzerinden beğendiğiniz popüler kulaklık modellerinin altında yer alan "Kulaklığını Yenile" sekmesine basıp aynı işlemleri tekrar yapabilmenizdir. Ancak bu süreçte yeni kulaklığınızın indirimsiz tutardan satın almanız gerekmekte ve ardından eski kulaklığınızı sizlerden alıp incelemek üzere ekiplerimize iletmeniz gerekmektedir. Eğer ki sizden talep edilen sorular dahilinde kulaklık özellikleri size sorulan sorular içerisindeki kriterlere uygunsa kulaklık modeli ön fiyat teklifinde ki tutar alışveriş yapmış olduğunuz Kredi/Banka kartınıza iade edilmektedir. İster fiziksel kulaklık satış mağazamızdan ister online mağazamız üzerinden olsun bütün süreçleri tamamladığınız takdirde Kulaklığını Yenile Kampanyasından hızlı ve güvenli şekilde yararlanmış ve eski kulaklığınızın karşılığında yeni kulaklığınızı elde etmiş oluyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.