Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Kemik İletimli Kulaklıklar Nasıl Kullanılır?

Kemik iletimli kulaklıklar, son dönemlerde popüler olmaya devam eden kulaklık türleri arasında başta gelen modellerden. Özellikle sporcular ya da iş insanları için kullanım kolaylığı sağlamaları ve mikrofon kaliteleriyle kullanıcılar tarafından beğeniliyor. Aynı zamanda da kulaklığı kullanırken kulağınızın tamamen açık bir şekilde dış ortamdan kopmadan müzik dinleyebiliyor, toplantılarınıza girebiliyor ve spor yapabiliyor olmanız önemli bir detay. Fakat kemik iletimli kulaklıkların kullanım şekli konusunda kullanıcıların kafasında kemik iletimli kablosuz kulaklık nasıl kullanılır sorusu yer ediyor. Tasarımsal olarak kemik iletimli kulaklık modelleri diğer kulak içi kulaklıklardan biraz farklı kullanıyor. Bunun için sizlere bir rehber hazırlamak istedik.

 

 

Öncelikli olarak şunu bilmeniz gerekiyor kemik iletimli kulaklıklar sizin kulağınızdaki işitme sistemine direkt olarak sesi aktarıyor. Bu tür kemik iletimli kablosuz kulaklıklar genelde tiz üretiyor. Bu sayede sesi net bir şekilde duyabiliyorsunuz. Kemik iletim teknolojisine sahip kulaklıkların teknolojik anlamda gelişimi konusunda önü çok açık. Kablosuz kulaklıklar arasında bizim şahsi görüşümüz konforlu kulaklık modelleri olduğu doğrultusunda. Zaten kullanıcıların çoğunluğu bu yüzden kemik iletimli kablosuz kulaklıkları tercih etmekte. Ancak doğru kullanılmadığında sizi rahatsız edebiliyor. Hadi gelin Kemik İletimli Kulaklıkların nasıl kullanıldığına bakalım.

 

Kemik İletimli Kulaklıklar Nasıl Takılır?

 

  1. İlk etapta kulaklığınızı elinize alın ve ensenize doğru yerleştirin. 
  2. Ardından kulaklıkların kancalarını kulak arkasına iyice yerleştirin.
  3. Kulak kapsüllerini kulağınızın hemen önüne diğer bir değişşle "şakaklarınıza" yerleştirin.
  4. Artık kullanıma hazır. Keyili kullanımlar.

 

kemik iletimli kulaklık modelleri

 

Sizlere kemik iletilm kulaklıklar arasında önemli bir markadan bahsedeceğiz. Shokz markası Kemik iletimli Kablosuz kulaklıklar üreten bir marka farklı spor dalları için ayrı kulaklıklar üretiyor. Özellikle OpenSwim ve OpenRun modellerini biz çok beğendik. Kemik İletimli Kablosuz kulaklıkları deneyimlemek isterseniz sizleri kulaklik.com kanyon p1 katında yer alan mağazamıza bekliyoruz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.