Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Karne Hediyesi Almak İsteyen Ebeveynler İçin 7 Kulaklık Önerisi

Okullar tatil oldu. Çocuğunuzun karnesi nasıl?  Hiç farketmez. Çocuğunuza karne hediyesi olarak alabileceğiniz bir kaç kulaklık modelini sizler için sıraladık. Eğer çocuğunuza karne hediyesi vermek isterseniz bu blog tam sizlik. Öğrencilerin rahat bir ders çalışma ortamına sahip olmasının yanında odaklanması da önemli. Bazı çocuklar müzik dinleyerek ders çalışır, bazıları sadece ekstra gürültülerden kurtulmak istediği için ANC performansına dikkat eder. Size sunduğumuz altarnetifler arasından çocuğunuza en uygun olan kulaklığı seçebilir ve bu kulaklıığın detaylı incelemesi, ses kaydı ve diğer kulaklıklar ile karşılaştırmalarını kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca beğendiğiniz kulaklıkları deneyimleke için her zaman Kanyon Kulaklık.com mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

1Anker Soundcore Q10 Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Anker Q10, ülkemizde 2021'in en çok sevilen fiyat / performans kulak üstü bluetooth kulaklıklarından biri olma şerefine erişti.

 

Bu kulaklık süper bir fiyat bandında yakaladığı iyi malzeme kalitesi, konforlu yapısı ve 60 saate varan batarya ömrü ile, çekiç gibi vuran bas tepkisi sayesinde çok tercih ediliyor.

 

Bizce, bulunduğu fiyat bandına kıyasla sahip olduğu çözünürlük de hiç fena değil. 

ArtılarıBass Up Modu ile Çok Şiddetli Alt Frekanslarİyi Malzeme KalitesiFiyat / Performans Kralı60 Saate Varan Batarya ÖmrüUSB-C
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Hiçbir Şikayetimiz Yok
Fiyatları

2Earfun Free Mini True Wireless Kulak İçi Kulaklık

Earfun Free Mini True Wireless modeli uygun fiyatlı kablosuz kulaklık arayanlar için mükemmel bir ürün. Kulaklık, Voice Clarity sayesinde net konuşma deneyimi sağlıyor.


Ergonomik dizaynı son derece başarılı olan ürünü kolaylıkla yanınızda taşıyabililirsiniz.

IPX7 serfitikası bulunan kulaklık tere ve suya karşı dayanıklı.

Earfun Free Mini 1,5 saatte, saklama kutusu ise 2,5 saat gibi kısa bir sürede şarj oluyor.

Hem fiyatıya hemde performansıyla uzun süreli kullanımda sizlere kesinlikle üzmeyecek bir bluetooth kulaklık.

ArtılarıDokunmatik Kontrol24 Saat Dinleme Süresi GreenRadio Stereo TeknolojisiErgonomik DizaynVoice Assistant kullanımıNet Konuşma İçin Voice Clarity Tere ve Suya Karşı Dayanıklı
EksileriHassas Malzeme KalitesiBluetooth V5.0 VersiyonANC Yok
Fiyatları

3JBL Wave 100 Tws Bluetooth Kulaklık İncelemesi

Ürün, şu ana kadar kullandığım Bluetooth kulaklıklar arasında en iyi f/p ürünü. Bluetooth kulaklık alanına giriş için gayet ideal.

Kulaklıkların ortalamanın üstünde bir büyüklüğü var. Buna rağmen kötü bir görüntü oluşturmuyor. Kulaklık üzerindeki düğmeler gayet iyi konumlandırılmış. Düğmelere bassanız da kulaklıkların konumu kulağınızda değişmiyor. 

Ürünün güven veren bir plastiği var. Kulaklıkların düşürme esnasında hasar alacağını düşünmüyorum. Şarj ünitesini kulaklıktan daha hassas duruyor. Tabiki bunlar benim tahminim ürüne sağlamlık testi yapmadım.

 

Kulaklıklar gayet hafif. Kulakta herhangi bir ağırlık yapmıyor, uzun süreler kullansanız da rahatsız etmiyor. Kulaklıklar kulağa tam oturuyor. Kafanızı sallama durumunda bile yerinden oynamıyor.

ArtılarıFiyat PerformansKüçük Şarj ÜnitesiKulağa İyi Oturan Tasarım Stabil Bağlantı Başarılı Pasif İzolasyon
EksileriKapaksız Şarj ÜnitesiUygulama Desteği Yok
Fiyatları

4JBL C50HI Kablolu Kulak İçi Kulaklık İncelemesi

Uzunca bir süredir hayatımızda olan, Samsung markasının yan şirketi olan Harman International Industries'e ait olan JBL; gerek kulaklık gerek hoparlör konusunda biz kullanıcılara fazlasıyla tatmin edici fiyat-performans ürünleri sunmakta. Bugün hep birlikte giriş seviyesi olan ve uygun fiyatlı olması ile gönüllerimizi fetheden bir kulaklık olan JBL C50HI modelinin derinlemesine incelemesine bakacağız. Gelin bu kulaklıkta tercih edilecek neler varmış hep birlikte bakalım.

ArtılarıUygun FiyatlıNispeten Kaliteli SesKulak İçi Silikonlu OlmasıHafif ve Konforlu Tasarım
EksileriNispeten Az Kaliteli MalzemeKarışabilen Kablo Yapısı
Fiyatları

5Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Momentum 3 ile karşı karşıyayız.

 

Öncelikle şunu söylemekte fayda var ki; Sennheiser Momentum 3'ü, Youtube kanalımızda çok detaylı bir şekilde inceledik. O kadar detaylı bir inceleme oldu ki bu, ANC testleri, rakipleri ile karşılaştırmalı video testleri ve dahası ile, bir rehber konumunda diyebiliriz. 

 

Burada, bir yazılı inceleme ile güzel bir özet geçeceğimizi de düşünüyoruz.

 

Tam kablosuz kulak içi kulaklık dünyası, inanılmaz bir genişlikte artık. Hangi kulaklığı alacağına karar vermeye çalışan kullanıcı, bir çok seçenek arasında kayboluyor.

 

Daha iyi ANC performansı, Daha Yüksek Ses Seviyesi, Daha Konforlu Yapısı, Kablosuz Şarj Desteği ve pazarın geri kalanına kıyasla en büyük farkı, iyi ses kalitesi ile bu kulaklık, yolu aydınlatıyor.

 

Aradığınız şey, saf müzik deneyimi ise, Momentum 3 TWS sizin için bir cevap olabilir.

 

Sennheiser Müziğe ve Ritme ruhen bağlı olanların duygularına hitap eden ses karakterleri yaratma konusunda onlarca yıldır şov yapıyor.

 

Bu sefer daha iyi ANC performansı, kablosuz şarj desteği, daha iyi bağlantı kalitesi, suya karşı dayanıklılık ve yeni bir görünüş ile…

 

Kulaklik.com olarak, ses bizim tutkumuz. Momentum 3 haberlerini almaya başladığımız sıralar, ilk sızıntılarını birlikte, bizimle bu tutkuyu paylaşan ne kadar çok insan olduğunu bir kere daha görmüş olduk.

 

Markanın yeni amiral gemisi, modern ses teknolojisinin karizmatik yüzü.

ArtılarıDaha İyi ANC (Ek Olarak, Adaptive ANC Teknolojisi)Tek Kulaklık KullanımıTatmin Edici Ses YüksekliğiÇok Daha Küçük ve KonforluGüçlü ve Sıkı Baslar İle Yeni Ses Karakteri, Yine Kaliteli SesKablosuz Şarj DesteğiAptX Adaptive KodeğiKulakta Daha Sabit KalıyorMikrofon NC Performansı Daha İyiGeliştirilmiş Mobil Uygulama
EksileriANC Performansı, Sektörün En İyisi DeğilSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Momentum TW2 Daha Geniş Sahneli ve Daha Doğal Bir Karaktere Sahipti.
Fiyatları

6Apple AirPods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklık

GENEL DEĞERLENDİRME;

Selam, bugün Apple markasının yeni kulaklığı AirPods Pro 2. Nesil’in incelemesiyle karşınızdayız. Apple’ın mükemmel kulaklıklar ürettiğinin farkındayız. Bir önceki nesil AirPods Pro ile arasındaki farklara inceleme içerisinde de değineceğiz ama Apple bu sefer bizleri çok şaşırttı. Hadi gelin ilk önce kutu içeriğine bakalım ve ardından incelemeye geçelim.

 

Kutu İçerisindekiler;

-        Kullanım Kılavuzu ve diğer belgeler.

-        Lightning Kablosu. (Type-C to lightning)

-        4 Farklı Silikon Uç. (XS, S, M, L)

-        Airpods Pro 2. Nesil Şarj Kutusu.

-        Airpods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklıklar.

ArtılarıKusursuz MikrofonMükemmel ANC - Transparan ModGeliştirilmiş Ses PerformansıTasarımsal Şık GeliştirmelerCilt Algılama Sensörü Akıcı ÇalışıyorH2 Çip Farkı
EksileriMalzemede geliştirmeler olabilirdiMalzemede geliştirmeler olabilirdiDokunmatik Panel Kullanımı Pek Gelişmemiş
Fiyatları

7Sennheiser Momentum 4 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Sennheiser Momentum 4, 2019’da tanıtılan abisi Momentum 3’ün geliştirilmiş versiyonu. Sadece geliştirilmekle kalmayıp, yepyeni bir dizayn ve ses karakteri ile donatılan bu güncel model artık daha arkadaş canlısı, daha sıcak, daha konforlu, daha modern ve önemlisi, daha herkes. Momentum 4, tasarımı ile ayrışan, hayatımıza kolaylıkla entegre edebileceğimiz şık bir akıllı kablosuz kulaklık olmasının yanı sıra, 60 saat batarya ömrü ile günlerce doyurucu bir müzik performansı sunabiliyor. Sennheiser, herşeyden çok, bir kulaklığın ses kalitesini maksimuma ulaştırabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip bir alman firması. Böylesine köklü ses teknolojileri firmalarının, yıllar boyunca müzikseverlerden aldığı geri bildirimler, yaptıkları ar-ge yatırımlarının yanında büyük bir değere sahip oluyor

ArtılarıSağlam ANC60 Saat Pil ÖmrüSezgisel KontrolANC - Transparan Modunu BeğendikKulaklık Kutusu Sağlam ve İçeriği YeterliKaliteli BağlantıHafif ve Ergonomik Kullanım
EksileriKullanılan Malzeme
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.