Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Yeni Sennheiser Conversation Clear Plus - Modern Stil ile Zahmetsiz Net İletişim

Yeni Sennheiser Conversation Clear Plus – ihtiyacınız olduğunda gürültülü ortamlarda daha canlı sohbetler için mükemmel seçim.

Birçok kişi, kalabalık bir restoran veya gürültülü bir cadde gibi gürültülü ortamlardaki konuşmaları net bir şekilde anlamakta zorlanır. Conversation Clear Plus, konuşmanızın her anında merkeze çıkmasına izin vermek için gelişmiş konuşma iyileştirme teknolojisine sahiptir. Akıllı, sezgisel özellikleriyle bu şık kulaklıklar, giyilebilir tüketici ürünleri için yeni bir standart belirliyor.

 

 

Gürültülü Ortamlarda Konuşmaları Zahmetsizce Netleştirin

Gelişmiş Sonova çip teknolojisi kullanılarak, kullanıcının bulunduğu ortamın gürültü seviyesini analiz eden ve konuşma geliştirme düzeyini çevresiyle eşleştiren "Sennheiser Otomatik Sahne Tespiti" özelliği sayesinde konuşmalar ve aramalar iyileştirilir.

Kompakt ve modern kulaklıklara entegre olan Otomatik Sahne Algılama, ister yüz yüze ister telefonda olsun, zorlu ortamlarda en net konuşmayı sağlar. Aktif Gürültü Önleme ile uyum içinde olan Conversation Clear Plus, dikkat dağıtıcı sesleri engellemek ve her düzeyde arka plan gürültüsü için konuşmaların netliğini artırmak amacıyla dinamik olarak çalışır.

Conversation Clear Plus, ne kadar arka plan gürültüsü duymak istediğinizi seçmenizi sağlar. Aktif Gürültü Önleme, dikkat dağıtıcı unsurları engellerken "Ortam Farkındalığı Modu", istendiğinde dış ortamla daha fazla bağlantı kurmanızı sağlar.

Sennheiser Kıdemli Ürün Müdürü Daniel Holenstein, "Sennheiser Conversation Clear Plus, müşterilerimizin dinamik yaşamlarını yansıtarak, kullanıcıların nerede olurlarsa olsunlar her konuşmayı kolaylıkla takip etmelerini sağlıyor" diyor.

 

Kolay Kurulum ve Çalıştırma

Tamamlayıcı uygulamadaki adım adım rehberlikle, Conversation Clear Plus'ı kullanmaya başlamak oldukça kolay. Conversation Clear Plus uygulamasıyla birlikte kulaklıklar, dinleme tercihlerini özelleştirmek için sezgisel, sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunar.

Üç farklı dinleme senaryosu için özel ayarlar, ses deneyiminin kişiselleştirilmesini zahmetsiz hale getirir. "Rahatla" dinleme senaryosu, ses tutkunlarının engellemek istedikleri arka plan gürültü miktarını özelleştirmelerine olanak tanırken, "İletişim" ve "Akış" senaryoları, sırasıyla konuşmalar sırasında ve içerik akışı sırasında en iyi performans ve netlik için ayarları otomatik olarak ayarlar.

Tüm Bluetooth özellikli cihazlarla eşleştirmeyi hızlı ve sorunsuz hale getiren entegre gerçek kablosuz teknolojisiyle bağlanmak çocuk oyuncağı. Ergonomik tasarımıyla mükemmel bir rahatlık sunan Conversation Clear Plus kulaklıklar, dokuz saatlik olağanüstü bir pil ömrüne sahiptir. Şarj kutusu, hareket halindeyken şarj etmeyi kullanıcı dostu hale getirerek 27 saat daha kullanım süresi sunar.

Farklı durumlar ve dinleme senaryoları için sınıfının en iyisi olan yeni Sennheiser Conversation Clear Plus, işitme çözümleri ürün kategorisini tamamlıyor.

Conversation Clear Plus, 2023 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkacak 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.