Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

OnePlus Buds Pro 2, Uzamsal Ses Özelliği, ANC ve Çift Sürücülü Olarak Karşımıza Çıkıyor

OnePlus, Uygun fiyatlı ve fiyat/performans kulaklıklarıyla öne çıkan bir marka. Bu seferde Buds Pro 2 modeliyle yenilik getirdi. Gelin bu özelliklere hep beraber bakalım.

 

Öncelikle tasarımı önceki modele geliyor ve ufak değişiklikleri mevcut olduğunu söyleyelim. İçerisinde 1 adet 11mm woofer ve 1 adet 6mm tweeter bulunduruyor. En önemli özelliği Çift sürücülü bir olması.  Daha büyük sürücü, kaliteyi kaybetmeden güçlü ve duyarlı bass performansı vermek için tasarlanmış diyebiliriz. Daha küçük tweeter ise daha yüksek frekanslarda ve vokallerde netliği artırmak için ustaca konumlandırılmış.

 

 

OnePlus Buds Pro 2 modeli, Uzamsal ses özelliği sunuyor. Stereo ses kaynaklarından gelen etkiyi taklit ediyor ve daha geniş sesten yararlanmak için stereo ses mikslerini “upmix” etmek için özel bir algoritmaya sahip.

 

ANC’si 48dB kadar olan gürültüleri önlüyor ve kendini işitme duyunuzu içerisindeki mikrofonları kullanarak size uygun bir şekilde kulağınızdan içeri gelen tüm gürültüleri önlüyor.

 

Bluetooth 5.3 ile karşımıza çıkın OnePlus Buds Pro 2 Şarj kutusuyla beraber 39 saate kadar pil ömrü sunuyor. Ürünün fiyatı Çin haricinde belli değil fakat 7 şubatta Yeni Delhi’de yapılacak lansman sonra Küresel Pazara Sunulacak.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.