Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Bir iPhone, iPad veya Mac Kullanarak AirPod' larınızı Nasıl Yeniden Adlandırırsınız?

Bazen AirPod' larınızı yeniden adlandırmanız gerekir. Belki bir çifti sahip olduğunuz başka bir çiftten ayırt edebilmek istiyorsunuz veya yakın zamanda kullanılmış bir çift satın aldınız ve

adını değiştirmek istiyorsunuz. Nedeni ne olursa olsun, iPhone, iPad veya Mac'inizi kullanarak AirPods'unuzun adını kolayca değiştirebilirsiniz. Pro'dan Max'e kadar herhangi bir

AirPods modelini yeniden adlandırabilirsiniz . 

 

AirPods, AirPods Pro veya AirPods Max nasıl yeniden adlandırılır?

iPhone veya iPad'de:

Adım 1: Öncelikle AirPods' unuzun cihazınıza bağlı olduğundan emin olun. Ayarlar'a gidin, ardından ekranın üst kısmında Apple ID kısmının hemen altında yer alan Airpods adına dokunun.

 

 

Adım 2: Ardından karşınıza çıkan ekran aşağıdaki görselde yer aldığı gibi olacak. Airpod adınızın yazdığı alan dokunarak yeni bir isim girin.

 

 

Bu adımlar ile AirPod larınızın adını istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Bu İşlemi AirPods, AirPods Pro veya AirPods Max modellerinin hepsi için gerçekleştirebilrisiniz.

 

 

Mac'te:

Apple menüsüne gidin, Sistem Ayarları'nı seçin, kenar çubuğunda AirPods'unuzun adını tıklayın (aşağı kaydırmanız gerekebilir), ardından yeni bir ad girin.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.