Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Muhteşem Kasım İndirimleri Kulaklık.com' da Başladı: En Çok Satan Kulaklıklar

Muhteşem Kasım İndirimleri Kulaklık.com' da Başladı: En Çok Satan Kulaklıklar

 

Tüm alışveriş severlerin ve teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Kasım ayı indirimleri kulaklık.com' da başladı. Bizlerde sizler için kulalık.com' da müşteriler tarafından en beğenilen ve en çok satan ürünleri derledik. Siz de en beğendiğiniz kulaklıkarın incelemelerine bakarak karşılaştırabilir ve satın alabilirsiniz.

 

 

1Sennheiser Momentum 4 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Sennheiser Momentum 4, 2019’da tanıtılan abisi Momentum 3’ün geliştirilmiş versiyonu. Sadece geliştirilmekle kalmayıp, yepyeni bir dizayn ve ses karakteri ile donatılan bu güncel model artık daha arkadaş canlısı, daha sıcak, daha konforlu, daha modern ve önemlisi, daha herkes. Momentum 4, tasarımı ile ayrışan, hayatımıza kolaylıkla entegre edebileceğimiz şık bir akıllı kablosuz kulaklık olmasının yanı sıra, 60 saat batarya ömrü ile günlerce doyurucu bir müzik performansı sunabiliyor. Sennheiser, herşeyden çok, bir kulaklığın ses kalitesini maksimuma ulaştırabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip bir alman firması. Böylesine köklü ses teknolojileri firmalarının, yıllar boyunca müzikseverlerden aldığı geri bildirimler, yaptıkları ar-ge yatırımlarının yanında büyük bir değere sahip oluyor

ArtılarıSağlam ANC60 Saat Pil ÖmrüSezgisel KontrolANC - Transparan Modunu BeğendikKulaklık Kutusu Sağlam ve İçeriği YeterliKaliteli BağlantıHafif ve Ergonomik Kullanım
EksileriKullanılan Malzeme
Fiyatları

2Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Momentum 3 ile karşı karşıyayız.

 

Öncelikle şunu söylemekte fayda var ki; Sennheiser Momentum 3'ü, Youtube kanalımızda çok detaylı bir şekilde inceledik. O kadar detaylı bir inceleme oldu ki bu, ANC testleri, rakipleri ile karşılaştırmalı video testleri ve dahası ile, bir rehber konumunda diyebiliriz. 

 

Burada, bir yazılı inceleme ile güzel bir özet geçeceğimizi de düşünüyoruz.

 

Tam kablosuz kulak içi kulaklık dünyası, inanılmaz bir genişlikte artık. Hangi kulaklığı alacağına karar vermeye çalışan kullanıcı, bir çok seçenek arasında kayboluyor.

 

Daha iyi ANC performansı, Daha Yüksek Ses Seviyesi, Daha Konforlu Yapısı, Kablosuz Şarj Desteği ve pazarın geri kalanına kıyasla en büyük farkı, iyi ses kalitesi ile bu kulaklık, yolu aydınlatıyor.

 

Aradığınız şey, saf müzik deneyimi ise, Momentum 3 TWS sizin için bir cevap olabilir.

 

Sennheiser Müziğe ve Ritme ruhen bağlı olanların duygularına hitap eden ses karakterleri yaratma konusunda onlarca yıldır şov yapıyor.

 

Bu sefer daha iyi ANC performansı, kablosuz şarj desteği, daha iyi bağlantı kalitesi, suya karşı dayanıklılık ve yeni bir görünüş ile…

 

Kulaklik.com olarak, ses bizim tutkumuz. Momentum 3 haberlerini almaya başladığımız sıralar, ilk sızıntılarını birlikte, bizimle bu tutkuyu paylaşan ne kadar çok insan olduğunu bir kere daha görmüş olduk.

 

Markanın yeni amiral gemisi, modern ses teknolojisinin karizmatik yüzü.

ArtılarıDaha İyi ANC (Ek Olarak, Adaptive ANC Teknolojisi)Tek Kulaklık KullanımıTatmin Edici Ses YüksekliğiÇok Daha Küçük ve KonforluGüçlü ve Sıkı Baslar İle Yeni Ses Karakteri, Yine Kaliteli SesKablosuz Şarj DesteğiAptX Adaptive KodeğiKulakta Daha Sabit KalıyorMikrofon NC Performansı Daha İyiGeliştirilmiş Mobil Uygulama
EksileriANC Performansı, Sektörün En İyisi DeğilSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Momentum TW2 Daha Geniş Sahneli ve Daha Doğal Bir Karaktere Sahipti.
Fiyatları

3Earfun Air Pro 2 TWS Kablosuz Anc Kulak İçi Kulaklık

Earfun, henüz yepyeni fakat sesini tüm müzikseverlere duyurmayı başarmış, fiyat / performans odaklı ürünler üreten bir ses teknolojileri firması.

 

Marka, son bir kaç yılda satış rekorları kıran TWS, yani tam kablosuz kulak içi kulaklıklar kategorisi dahilinde bir çok ödül toplayan modele sahip.

 

Air serisi, firmanın ses kalitesi ve ANC performansı açısından en başarılı modellerinden biri olan, Air Pro 2, Air Pro ve Air’I barındırıyor.

 

Air, konfor açısından daha başarılı bulduğumuz bir model olsada; Air Pro 2 özellikle ANC özelliğiyle fark yaratan bir amiral gemisi.

 

Hadi yakından bakalım!

ArtılarıAnc Özelliği VarBatarya Süresi Ve Hızlı Şarj Desteğinin Yanında, Kablosuz Şarj Özelliği MevcutUsb-CDokunmatik Ve Yakınlık Sensörüne SahipIpx5 Suya Karşı DayanıklılıkTam Bir Fiyat / Performans CanavarıEğlenceli, Enerjik SunumFiyatına Oranla, Kaliteli Ses Sunan Sürücüler
EksileriHer Kulak İçin(Özellikle Küçük Olanlar), Konforlu OlmayabilirBu Fiyatta, Başka Bir Eksiği Yok
Fiyatları

4Earfun Free Mini True Wireless Kulak İçi Kulaklık

Earfun Free Mini True Wireless modeli uygun fiyatlı kablosuz kulaklık arayanlar için mükemmel bir ürün. Kulaklık, Voice Clarity sayesinde net konuşma deneyimi sağlıyor.


Ergonomik dizaynı son derece başarılı olan ürünü kolaylıkla yanınızda taşıyabililirsiniz.

IPX7 serfitikası bulunan kulaklık tere ve suya karşı dayanıklı.

Earfun Free Mini 1,5 saatte, saklama kutusu ise 2,5 saat gibi kısa bir sürede şarj oluyor.

Hem fiyatıya hemde performansıyla uzun süreli kullanımda sizlere kesinlikle üzmeyecek bir bluetooth kulaklık.

ArtılarıDokunmatik Kontrol24 Saat Dinleme Süresi GreenRadio Stereo TeknolojisiErgonomik DizaynVoice Assistant kullanımıNet Konuşma İçin Voice Clarity Tere ve Suya Karşı Dayanıklı
EksileriHassas Malzeme KalitesiBluetooth V5.0 VersiyonANC Yok
Fiyatları

5Anker Soundcore Liberty 3 Pro Tws Bluetooth Kulaklık

Anker Liberty 3 Pro, markanın şuan için amiral gemisi tam kablosuz bluetooth kulaklığı olarak, Souncore'u temsil eden modellerden biri olma ayrıcalığı taşıyor.

 

Q35, Q30 ve Q10, Souncore'un kulak üstü bluetooth kulaklık kategorisinde ki en popüler modelleri.

 

Liberty 2 Pro Güncellenmiş Versiyon, aslında halihazırda geminin amirali konumunda olan Liberty 3 Pro'nun selefiydi. Bu kulaklığı, hala en iyi 2000 TL altı tam kablosuz kulak içi kulaklık öneri listemizde ilk sıralarda öneriyoruz.

 

Anker Innovations, Soundcore adı altında gerçekten ciddi fiyat / performans oranına sahip ürünler üretiyor. Taşınabilir hoparlörler, kulak üstü bluetooth kulaklıklar ve kulak içi tam kablosuz bluetooth kulaklıklar, Soundcore'un ürün gamını oluşturan temel kategoriler.

 

R100 gibi, pek uygun fiyatlı model seçeneklerine de sahip marka, Liberty serisi ile yapabileceklerinin sınırlarını ortaya koyuyor.

 

Liberty Pro 3, aslında kardeşi gibi, coaxial şekilde hizalanmış bir multi sürücülü akustik yapıya sahip. 1 adet 10.6mm dinamik sürücü ve 1 adet meşhur Knowles marka balanslı armatürden oluşan sistem alt frekanslar için dinamik sürücüyü, orta ve üst frekanslar için ise daha hızlı davranabilecek fiziksel yapıya sahip balanslı armatürü görevlendiriyor. Bu, daha iyi çözünürlük ve detay başarımı demek oluyor. 

 

Liberty 3 Pro çok şiddetli ve gövdeli alt frekanslar üretirken, çok keskin (bazı şarkılarda irite edici parlaklık ile konfor sınırını aşabiliyor) ve yüksek çözünürlüklü üst frekansları ile detay başarımı açısından beklentileri aşıyor. Daha önce hibrit yapıda bir kulak içi kulaklık dinlememiş olanlar, enstrüman ayrımı ve çözünürlük açısından şaşkınlığa uğrayabilir. Bu, iyi bir şey.

 

LDAC, kablosuz şarj desteği, bluetooth 5.2, 32 saat (8 + 24) batarya ömrü, mobil uygulama desteği, IPX4 sertifikası ve dahasıyla, Liberty Pro 3 fiyatının hakkını vermekle kalmıyor, resmen şov yapıyor.

ArtılarıFiyat / Performans KralıÜstün Malzeme KalitesiÜstün KonforLDACHibrit Yapının Sağladığı Akustik Avantajlar (Enstrüman Ayrımı, Çözünürlük vs)Yüksek ÇözünürlükSüper Detay BaşarımıŞiddetli Bas Cevabı32 Saat Batarya Ömrü (8 + 24)
EksileriZaman Zaman Keskin ve İrite Edici TizlerSes Yüksekliği Bazı Kulakları Tatmin Etmeyebilir
Fiyatları

6Bang & Olufsen H95 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

 

H95, markanın kulaklıkları söz konusu olduğunda en tepede konumlandırdığı, premium ve lüks kelimelerinin fiziksel bir forma bürünmesini temsil eden bir model.

 

Günümüzde Bang & Olufsen kablosuz kulaklıkların güncel modelleri; HX, H95 ve H4 2nd olarak belirtilebilir.  

 

HX, kardeşi H9 3. Jenerasyondan sonra tanıtılan, Bang & Olufsen H serisi kulaklıkların 10. neslini temsil ediyor.

 

 

Zamanında kablolu H6, arada kalmış özellikleriyle ama sevilen H7, kulak çevreleyen değil kulak üstü olan H8 ve yenilenmiş modeli H8i çok sevilen modellerdi. 

 

 

H95 ile marka, yeni bir kategoriye adım atmış oldu. Bang & Olufsen, markanın tüm felsefesini yansıtabileceği bir model yarattı. Elimizde ki kulaklığa baktığımızda, Peter ve Svend'in mirasını görebiliyoruz.

ArtılarıLüks Deneyimin Fiziksel Forma Bürünmüş HaliKusursuz işçilik, Mükemmel Malzeme KalitesiÇok İyi Ses KalitesiÜstün KonforSezgisel Kontrol Tekerlekleri38 Saat Batarya ÖmrüMobil Uygulama Desteği
EksileriSuya ve Toza Karşı Dayanıklılık Resmi Olarak YokKulaklığın Kutusu Full Alüminyum Olduğundan ÇizilebiliyorHer Kulak/Kafa Yapsına %100 OturmuyorÇizilebilir Kabzalar
Fiyatları

7Bang & Olufsen EQ Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Bang & Olufsen EQ, alabileceğiniz en premium ve en iyi tam kablosuz bluetooth kulaklıklardan biri. 

 

Bu kulaklık, göz alıcı tasarıma, ciddi anlamda eşsiz malzeme kalitesine, akıllı özelliklere ve çok iyi ses kalitesine sahip.

 

Açıkçası, tüm sırları başlangıçta bozmak istemiyor, sizi incelemenin devamına davet ediyoruz.

ArtılarıEşsiz Malzeme KalitesiGöz Alıcı Tasarım. Zarif Ve ÖzgünÜstün Ses KalitesiBaşarılı ANC PerformansıUSB-C Kablosuz ŞarjSahne DerinliğiSub-Baslar, Yalnızca MükemmelDengeli Tonal Karakter
EksileriDaha Konforlu Modeller KullandıkDoğru Kullanılmazsa Çizilebilir Metal KutuHer Kulak Türüne Uymayabilecek Kabzalar
Fiyatları

8JBL Wave 100 Tws Bluetooth Kulaklık İncelemesi

Ürün, şu ana kadar kullandığım Bluetooth kulaklıklar arasında en iyi f/p ürünü. Bluetooth kulaklık alanına giriş için gayet ideal.

Kulaklıkların ortalamanın üstünde bir büyüklüğü var. Buna rağmen kötü bir görüntü oluşturmuyor. Kulaklık üzerindeki düğmeler gayet iyi konumlandırılmış. Düğmelere bassanız da kulaklıkların konumu kulağınızda değişmiyor. 

Ürünün güven veren bir plastiği var. Kulaklıkların düşürme esnasında hasar alacağını düşünmüyorum. Şarj ünitesini kulaklıktan daha hassas duruyor. Tabiki bunlar benim tahminim ürüne sağlamlık testi yapmadım.

 

Kulaklıklar gayet hafif. Kulakta herhangi bir ağırlık yapmıyor, uzun süreler kullansanız da rahatsız etmiyor. Kulaklıklar kulağa tam oturuyor. Kafanızı sallama durumunda bile yerinden oynamıyor.

ArtılarıFiyat PerformansKüçük Şarj ÜnitesiKulağa İyi Oturan Tasarım Stabil Bağlantı Başarılı Pasif İzolasyon
EksileriKapaksız Şarj ÜnitesiUygulama Desteği Yok
Fiyatları

9JBL Tune 510BT Mikrofonlu Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Elimizde, ülkemizde en çok sevilen bluetooth kulaklıkların bazılarını üreten JBL markasının en yeni modellerinden biri, JBL Tune 510BT Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık multiconnect özellikli kablosuz kulaklık var.

JBL Tune 560BT'yi, başka bir ismiyle T560BT, yakın zamanda sizler için incelemiştik. Modelin aslında T500BT ile pek benzer olduğunu, burada aslında sadece bir isim değişikliğine gidildiğini de vurgulamıştık. Bugün durum böyle değil.

 JBL Tune 510BT, Tune 560BT ve 500BT üzerine konulan gerçek bir yükseltme! Bu kulaklık fiyat / performans JBL bluetooth kulaklıkları beğenen kullanıcıların deneyimlerini bir üst seviyeye çıkartıyor.

JBL T serisi isminde ki "T" harfi, aslında "Tune" kelimesinin kısaltması. Markanın kulak üstü kulaklık modelleri, bir kaç seriye bölünmüş durumda. Her seri içerisinde, her bütçeye yönelik birçok seçenek bulunuyor.

ArtılarıUSB-C İle Yeni Sarj SistemiKulaklık Hava KanalıErgonomik yapıYanal Baskı AzaltılmışPil Performansı Oldukça BaşarılıHızlı Sarj Özelliği MevcutAynı Anda İki Cihaza Bağlanabiliyor
EksileriKafa Üstü Ped Kısmı İnceİzolasyon ZayıfKolayca Çizilebilen Plastik Yapısı
Fiyatları

10JBL Bluetooth Kulaklık Tune 225 TWS

 JBL Tune 225TWS Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, sıkı bir rekabet ortamında ilerleyen ve büyüyen bluetooth kulaklık pazarında ki güncel ve karşılanabilir modeller arasında.

 

JBL T serisi isminde ki "T" harfi, aslında "Tune" kelimesinin kısaltması. Markanın kulaklık modelleri, bir kaç seriye bölünmüş durumda. Her seri içerisinde, her bütçeye yönelik birçok seçenek bulunuyor.

 

Bu seriler:

 

·       C Serisi

·       E Serisi

·       Everest Serisi

·       Club Serisi

·       JR Serisi

·       Live Serisi

·       Tune Serisi(Tune 225 TWS Burada)

·       ve Tour Serisi şeklinde sıralanabilir.

 

JBL Tune serisi kulak içi modelleri arasında ise;

 

·       Tune 110

·       Tune 115BT

·       Tune 115 TWS

·       Tune 125 TWS

·       Tune 130NC TWS

·       Tune 205 BT

·       Tune 215 BT

·       Tune 225 TWS (Bizim Kulaklık)

·       Tune 230 NC TWS modelleri yer alıyor.

 

Tune serisi, ülkemizde ve dünyada en çok tercih edildiğini gördüğümüz JBL bluetooth kulaklıkların başında geliyor.

 

Bunun sebeplerin başında muhakkak bu bluetooth kulaklıkların malzeme kalitesi, bağlantı performansları, konforları ve makul seviyedeki sonik performansları ile fiyat/performans kavramının altını doldurabiliyor oldukları gerçeği gelse de, ortada büyük bir hype olduğu da gözden kaçmıyor. Zira, tekrarlamak gerekirse, günümüzde bir bluetooth kulaklık alırken göz önünde bulundurmanız gereken çok fazla model var. 

 

Tune 225, özellikle çok fazla karşılaşmadığımız, Airpods benzeri açık tasarımlı kapsülleri, makul ses performansı ve diğer özellikleri ile, güvenilir ve özgün bir seçenek. 

ArtılarıFiyat / Performans Ürünüİyi Malzeme KalitesiOldukça KonforluGüncel Bluetooth SürümüUSB-C
EksileriBenzer Fiyatlara Sahip, Daha İyi Teknik Performansa Sahip Onlarca Rakip VarBas Şiddeti, Çoğu Kulağı Tatmin Etmeyecektir
Fiyatları

11Bang & Olufsen BeoPlay E8 Sport True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

 

E8 Sport, Bang & Olufsen tam kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık modelleri arasında E8 etiketini taşıyan üyelerin son versiyonunu temsil ediyor.

 

Tam olarak aynı amaca hizmet etmesi için tasarlanmayan bir önceki model E8 Sport, biraz daha farklı bir dizayn anlayışına ve daha lüks bir görünüme sahipti.

 

E8 Sport, adından da anlaşılacağı üzere, dış koşullara dayanıklı gövdesi, kulakta sabit kalınmasını sağlayan destek kancası, kompakt boyutu, uzun batarya ömrü ve enerjik ses karakteri ile, bir aktif yaşam kulaklığı.

ArtılarıÜstün Malzeme KalitesiEnerjik Ses Karakteri, İyi Ses KalitesiKablosuz ŞarjUSB-CMobil Uygulama DesteğiIP57 Sertifikası
EksileriANC EksiğiDaha Konforlu Modeller KullandıkBenzer Fiyatlara Sahip, Daha İyi Teknik Performansa Sahip Onlarca Rakip Var
Fiyatları

12BANG & OLUFSEN BeoPlay HX Kablosuz Kulak Üstü ANC Bluetooth Kulaklık

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyonlarını yapan markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyoruz, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

 

Aslında çok daha fazlasını yapıyor olsa da, müzikseverlerin genel kitlesi gözünden firma; kulaklıklar, taşınabilir hoparlörler ve akıllı hi-fi sistemler dizayn etme konusunda uzman.

 

HX, kardeşi H9 3. Jenerasyondan sonra tanıtılan, Bang & Olufsen H serisi kulaklıkların 10. nesli. 

 

Zamanında kablolu H6, arada kalmış özellikleriyle ama sevilen H7, kulak çevreleyen değil kulak üstü olan H8 ve yenilenmiş modeli H8i çok sevilen modellerdi. 

 

Günümüzde Bang & Olufsen kablosuz kulaklıkların güncel modelleri; HX, H95 ve H4 2nd olarak belirtilebilir.  

ArtılarıÜstün Malzeme KalitesiEşşiz TasarımÇok KonforluDengeli Tonal Karakterİyi Batarya ÖmrüMobil Uyguluma Desteği
EksileriAlt Frekanslar'da Yüksek Ses Toleransı İyi Değil, Bozunuma Uğruyabiliyorlar
Fiyatları

13Earfun Air TWS Kablosuz Anc Kulak İçi Kulaklık

Earfun markası, fiyat / performans TWS yarışında öne çıkan firmalardan birini temsil ediyor.

 

Güvenilir, uygun fiyat etiketi ile sunulan bu tam kablosuz kulak içi kulaklıklar, bu özellikleri sayesinde bir çok otoriteden ödül toplamış, kullanıcı tarafından sevilen bir ürün gamına sahip.

 

Markanın halihazırda 8 farklı tam kablosuz kulak içi kulaklık modeli bulunuyor. Bunların 6 tanesi aktif olarak satılmaya devam ediyor.

 

Kulaklik.com’da şuan da satışta olan 4 farklı model var, bunlara 2 yeni model de yakın zamanda eklenecek.

 

Bu modeller:

 

·       Air

·       Air Pro 2

·       Free 2

·       Free Pro

 

Free Pro 2 ve Free Mini’nin Türkiye’ye girişlerini heyecanla bekliyoruz.

 

Air ailesi, markanın amiral gemisi modeli olan Air Pro 2’ye de ev sahipliği yapıyor.

ArtılarıKablosuz ŞarjTek Kulaklık Kullanıma UygunIPX7Hızlı Şarj7 + 28 Saat Batarya ÖmrüUSB-CKonforlu YapıFiyat / Performans Ses Kalitesi Yakınlık SensörüDokunmatik Kontrol
EksileriFiyatına Oranla, Bir Eksiği Yok. Fiyattan Bağımsız Düşünüldüğünde; Anc Bir Eksik Sayılabilir.
Fiyatları

14Earfun Free Pro Kablosuz TWS Kulak İçi Kulaklık

Free Pro, Earfun ailesinin en küçük fiziksel boyutlara sahip üyesi. 

 

Model; hafif ve ergonomik gövdesi ile kulağın içinde kaybolarak, bu anlamda konforlu bir deneyim yaşatıyor. 

 

Ek olarak, zarif ve premium hissettiren tasarımsal yapısı; hem kutu, hem gövde özelinde yer alan parlak siyah aksanlar eşliğinde, göz alıcı bir estetiğe sahip.

 

Hadi yakından bakalım!

Artıları7 + 25 Saat Batarya ÖmrüFerah Ses KarakteriŞık TasarımKablosuz ŞarjUSB-CFiyat / Performans KralıANCBluetooth 5.2Hızlı ŞarjKüçük ve Hafif GövdeDokunmatik KontrolTek Taraflı Kullanım
EksileriSes Karakteri Herkese Göre DeğilBu Fiyat Etiketinde, Başka Şikayetimiz Yok
Fiyatları

15JBL Quantum 800 Kulak Üstü Kablosuz Gaming KulaklıK

JBL Quantum 800 gaming kablosuz kulaklık ile oyuncular için tasarlanmış ses hassasiyeti oyunun en sürükleyici ve doğru surround sesini elde edebilirsiniz.Hi-Res sertifikalı JBL QuantumSOUND imzası ile oyunun merkezinde bir hissyat sağlar. En küçük adımlardan en yüksek patlamaya kadar JBL QuantumSOUND Signature her sahneyi destansı ve her oyuncuyu daha rekabetçi hale getirir. JBL Quantum 800 kulaklık, 14 saate kadar pil ömrüne , kayıpsız 2.4GHz kablosuz ses donanımı ve Bluetooth 5.0 bağlantıya sahiptir. Ses odaklı, otomatik açma/kapama/sessize alma özellikli, hareketli boom mikrofonlu JBL Quantum 400 kulaklık ile sesinizi kristal netliğinde ve yüksek şekilde duyurabilirsiniz

 

ArtılarıAktif Gürültü ÖnlemeKablosuz BağlantıHafızalı Kulak YastığıDTS Headphone:X 2.0Boom Mikrofon
EksileriANC Problemi
Fiyatları

16JBL Quantum 600 Kulak Üstü Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

JBL Quantum 600, oyuncu kulaklığı lakabını kesinlikle hak ediyor. Oyuncular için eklenmiş değişik özelliklerle oyun sırasında size kolaylık sağlıyor ve konforuyla da kafanızı rahat ettiriyor.

ArtılarıDiscord onaylı kulaklıkGeniş kafa üstü bandı 50mm sürücüler
EksileriMobil cihazlarla Bluetooth bağlantı kuramıyor
Fiyatları

17Sennheiser IE 300 High-End Referans Kulak İçi Kulaklık

İtiraf etmemiz gereken iki şey var. Birincisi; kulaklik.com ekibi olarak “Ses”’i, dinlemeye, duymaya aşığız. İkincisi; incelemek için elimize aldığımız her ürün bizi heyecanlandırmıyor. O kadar iyi olamayabiliyorlar. 

 

Bu yazımızda ki inceleme konuğumuzu elimize aldığımızda ise; heyecanımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor.

 

IE 80 S’i incelemiştik. Markanın üst-orta sınıf fiyat bandında ki yerini bir kaç senedir koruyan; bazı açılardan hakikatten başarılı, saf “Ses Kalitesi” konuştuğumuzda ise açıkçası 2020’li yıllarda, rakipleri ile başa çıkamayacak seviyede bir kulaklıktı.

 

IE 300, IE 80 S’in yerini aldığını düşündüğümüz; her açıdan çok farklı bir kulaklık. Çok daha detaylı, çok daha yüksek çözünürlüklü, çok daha iyi!

 

IE 300, uygun fiyat bandında yakaladığı üstün Teknik performans ve eğlenceli tonal karakteri ile, herkesin kulaklığı.

 

Hadi yakından bakalım!

ArtılarıÜstün KonforMMCX Bağlantısı İle, Tamamen Çıkarılabilir KabloBalanslı Kullanım MümkünÜstün Malzeme KalitesiGöz Alıcı TasarımEnerjik, Eğlenceli Ve Gövdeli SunumŞiddetli Ve Otoriter Bas KarakteriŞeffaflık Ve Çözünürlük; İyi Bir Seviyede
EksileriGövde her MMCX Kablo İle Uyumlu DeğilSlikon Uçlar; Bazı Kulaklar İçin Kullanılacak Gibi Değil, Arada Kalan Boşluk Sebebi İle Alt Frekanslar Denklemden Eksiliyor
Fiyatları

18Sennheiser HD 458BT ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Sennheiser’ı ülkemizde sevmeyen yok. Çoğu müzikseverin, en iyi müzik deneyimini elde etmek üzere çıktıkları yolculukta ki ilk durağı Sennheiser oluyor. Ve öyle bir marka ki, aynı zamanda sektörü yönlendirecek inovasyonlara da imza atabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip. HD 600 ilk çıktığında, yıllar boyunca tüm dünyada, referans sınıfının standardı sayıldı. HD 800 çıktığında, sahne büyüklüğü ve detay kavramları, yeniden idrak edildi.

 

Markanın giriş seviyeden, referans sınıfına kadar oldukça fazla noktada konumlandırılmış bir çok modeli var.

 

Sennhesier HD 458BT, 450BT modelinin, sadece tasarımsal açıdan değişiklik gösteren sınırlı üretim versiyonu. 458’in çok çok  güzel bir tona sahip kırmızı aksanları dışında ki herşey birebir aynı. 458’in sahip olduğu tasarımsal altyapı, markanın uzun bir süredir orta sınıf modellerine ev sahipliği yapıyor.

 

Benzer dizayn anlayışını, HD 400S, HD 4.40BT, Yenisi HD 350BT, HD 4.50 BT, Yenisi HD 450BT gibi modellerde ve şuanda da HD 458 BT de görebiliyoruz. 458 aslında bir süredir bizimle olan ve hakkında şu ana kadar çokça kişinin konuşmuş olduğu bir kulaklık. Yeni bir model sayılmaz.

ArtılarıMalzeme Kalitesi Tatmin Edici Düzeyde, Güven VeriyorUsb – C Portu Olması ŞahaneDüğmeler ve Tuşların Kullanılabilirliği, Neredeyse Her Özelliği Kulaklık Üzerinden Kontrol Edebiliyor Olmanız Çok İyiANC+ Pasif İzalosyon30 Saat Batarya ÖmrüÖzel TasarımEQ Yapılabilen Modern ve Güzel Bir Mobil Uygulama Mevcut | Sennheiser Smart Control
EksileriYastıkların İç Hacmi Çok Küçük. Kulak Çevresi Yastık Kenarları İle Temas HalindeKablolu Kullanımda, ANC’nin Sese Etkisi, Ses Yükseldikçe Olumsuzlaşıyor. Alt Frekanslar İyi EtkilenmiyorHızlı Şarj Özelliği YokRakiplerine Kıyasla Çok Konforlu Değil
Fiyatları

19Sennheiser CX True Wireless Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Sennheiser CX True Wireless, gerçek olamayacak kadar yüksek Performans  / Fiyat oranına sahip. Bu kulaklık; CX 400 BT’nin geliştirilmiş versiyonu.

 

CX 400 BT’yi incelemiş ve Momentum 2 TWS Kalitesinde Ses Performansını, uygun fiyat aralığında yakalayan bu sportif ve bütçe dostu kulaklığı çok beğendiğimizi söylemiştik.

 

Sennheiser Momentum 2 TWS, markanın amiral gemisi kablosuz kulak içi kulaklığı. Momentum 2 TWS; ANC, Transparency Mode ve Estetiksel açıdan üstün tarafları ile, serinin kalanlarından ayrılıyor.

 

CX 400 BT, 200 dolarlık fiyat etiketi ile bir çok açıdan amiral gemisi performansı sergiliyordu ve fiyatının yukarısında bir değere sahipti.

 

CX True Wireless, batarya ömrü ve bağlantı özellikleri geliştirilmiş bir CX 400BT; ve neredeyse yarı fiyatına satılıyor. İnanılır gibi değil!

ArtılarıGövdeli Ve Oturaklı Tonal KarakterBatarya Ömrü Ve Bağlantı Kalitesi Amiral Gemisi SeviyesindeTam Bir Günlük Kullanm Ve Spor Kulaklığıİyi Mikrofon KalitesiFiyat / Performans KralıKonforlu, Üst Frekansları Kontrollü Karakterine Ek Olarak Pek Otoriter Bas Üretimi
EksileriŞarj Kutusu Dış Yüzeyi Kolay Çiziliyor, Daha Dayanıklı Bir Kaplama Kullanılabilirdi
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.