Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Anker Kulaklık Nasıl? En Beğenilen Modellerini Sizler İçin Listeledik

Bluetooth kulaklık pazarı her geçen gün üstüne katarak büyüyor. Birçok marka bu pazarda birbiri ile kıyasıya mücade içinde. Önceleri JBL, Sennheiser, Bose, Sony, Bang & Olufsen gibi dev markaların yönettiği bu alan günümüzde yeni ve bir o kadar da güçlü markaları bizlere sunuyor. Anker Soundcore markası da bu markların en başını çekiyor. Ürettiği fiyat performans ve buna rağmen üst segment sayılabilecek kulaklıkları ile kullanıcılardan yüksek paunları almayı başarıyor.

Bizlerde son dönemde sattığı kulaklıklarla müzik severlerin gönlünde adeta taht kuran Anker'in tüm modellerini sizler için inceledik. Hem fiyatıyla hem de performansıya adından sıkça söz etitren Anker'in piyasada yer alan birçok modeli ise satış rekoru kırıyor. Marka özellikle Soundcore life Q10, Soundcore R100, Q30 ve Q10 ile dikkat çekiyor.

 

Google’dan ayrılan mühendislerin kurduğu Çin merkezli bir marka olan Anker, şu anda Amerika, Avrupa, Asya, Orta Doğu gibi birçok pazarda satışını sürdürürken Türkiye pazarına 2018 yılı başında giriş yaptı. Kısa sürede sevilen marka özellikle bluetooth kulaklık kategorisinde ciddi bir ivme yakaladı.

 

Peki Anker'in hangi modelleri daha çok seviliyor? İşte sizler için hazırladığım listedede Anker'in birbirinden iddealı tüm bluetooth kulaklıkları

 

ANKER'İN EN BEĞENİLEN KULAKLIK MODELLERİ

1 Anker Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık

Selamlar arkadaşlar, bugün piyasaya yeni sürülen bir kulaklıkla karşınızdayız; Anker Soundcore P3 Kablosuz Bluetooth Kulaklık.

Anker, uygun fiyatlı ve performans canvarı ürünler üreten bir firma. Marka özellikle kulaklık üretse de şarj aletleri, powerbank’ler ve farklı elektronik cihazlar üretiyor. Tabi markanın şu anki odak noktası ses. Anker Soundcore P3 modeli çok fazla özellik sunan, şık ve çok güncel bir kulaklık. Güncel olmasının yanında fiyatı da orta segment olarak anlatabileceğimiz düzeyde. Hadi tasarımına bakalım.

ArtılarıBaşarılı ANC Uzun Batarya ÖmrüKaliteli Malzeme Şık Tasarım
EksileriDaha iyi bağlantı olabilirdi
Fiyatları

2Anker Soundcore Life Q10 Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık

Anker Innovations, aslında bir çok teknolojik kategoride boy gösteren, öncelikle powerbankler ve şarj kabloları gibi güç aksesuarları ile popülerlik kazanmış büyük ve güvenilir Çin menşeili bir firma.

 

Şirket, birden fazla markası altında telefon şarj cihazları, güç bankaları, kulakiçi kulaklıklar, kulaklıklar, hoparlörler, veri sistemleri, şarj kabloları, el fenerleri, ekran koruyucular ve daha fazlasını;

 

Powerbank'ler, şarj kabloları, duvar adaptörleri, çoklu uzatma kabloları, USB hub'ları ve el fenerlerini çoğunlukla Anker adı altında üretirken,

 

Soundcore, Bluetooth kulaklıklar, kulaklıklar, hoparlörler ve ses teknolojileri tasarlıyor.

 

Ek olarak Eufy, akıllı ev aletleri ve güvenlik cihazları, Nebula ise taşınabilir video projektörleri ile biliniyor.

 

Q10, uzun adıyla anker soundcore life q10, ülkemizde ve dünyada 2019'dan beri çok satanlar listesinde. Bu kulaklık müzik severler arasında çok popüler JBL "T" serisi bluetooth kulaklıklar kadar tanınmış durumda. 

 

Soundcore'un fiyat / performans çerçevesinde çeşitli kriterlerde resmen şov yapan modelleri, pazara göktaşı gibi indi.

 

Tüm Anker Soundcore incelemelerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Hadi Q10'a yakından bakalım!

ArtılarıFiyat / Performans Kralıİyi Malzeme KalitesiÇekiç Gibi Vuran Basslar (Bass Up Modu)USB-CBluetooth 5.060 Saat Batarya ÖmrüEğlenceli Ses KarakteriFiyatına Göre, Başarılı Çözünürlük
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Öne Çıkaracak Kadar Büyük Şikayetimiz Yok
Fiyatları

3Anker Soundcore Sport X10 Bluetooth Kulaklık

Selamlar arkadaşlar. Bugün sizler için Anker'in sporcuları hedef aldığı bir kulaklığın incelemesini yapacağız. Anker Soundcore Sport X10 Kablosuz Bluetooth Kulaklık. Hadi Başlıyalım.

Anker, uygun fiyatlı ve performans canavarı ürünler üreten bir firma. Marka özellikle kulaklık üretse de şarj aletleri, powerbank’ler ve farklı elektronik cihazlar üretiyor. Tabi markanın şu anki odak noktası ses. Anker Soundcore Sport X10 modeli çok fazla özellik sunan, şık ve çok güncel bir kulaklık. Güncel olmasının yanında fiyatı da orta segment olarak anlatabileceğimiz düzeyde. Hadi tasarımına bakalım.

ArtılarıSağlam MalzemeKulak Tutuşu Gerçekten İyiErgonomik YapıDengeli Ses SeviyesiYeterli Kutu İçeriğiSpor Yaparken Güven Veriyor
EksileriMenteşe Daha Güven Verici OlabilirdiDaha Farklı Bir Kulak Silikonu SunulabilirdiTuşlu Olması
Fiyatları

4Anker Soundcore Life Q35 Kulak Üstü ANC Bluetooth Kulaklık

Anker, 2011 yılında kurulmuş bir firma olarak özellikle son yıllarda kulak içi ve kulak üstü kulaklıkları ile ülkemizde popülerlik kazanmış Çin menşeili bir firmadır. Powerbank ve şarj aksesuarları başta olmak üzere çeşitli teknolojik ürünler üreten firma, Anker Soundocre adı altında hoparlör ve kulaklık ürünleri ortaya koyuyor. Soundcore Life Q10 ile 2019 yılından bu yana Q serisi ile uygun fiyatlı kaliteli kulaklıklar ile karşımıza çıkıyor. Bu serinin son ürünü olan Q35 ise Q30’un üzerine koyulan geliştirmeleri ile bir ara model olarak karşımızda. Bugünkü incelememizin de konusu olan Anker Soundcore Life Q35, 2021’in ilk yarısında satışa çıkmış orta segment kulaklıklardan birisidir. Ergonomik ve şık tasarımı ile karşımıza çıkarken, başarılı ses kalitesi ve ANC performansı ile benzerlerinden öne çıkıyor. Serinin bir önceki ürünü olan Q30’a göre gelişmiş kulaklık pedi ve yeni bir özellik olan takma algılama ile araya günlük kullanımı büyük oranda geliştiren fark koyuluyor.

 

ArtılarıŞık ve Modern Tasarımİyi Malzeme KalitesiTemiz ve Anlaşılır Ses Kalitesi
EksileriYetersiz Bass Performansı
Fiyatları

5Anker Soundcore Liberty 2 Pro Upgraded Version Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Liberty 2 Pro Güncellenmiş Versiyon, aslında halihazırda geminin amirali konumunda olan Liberty 3 Pro'nun selefi.

 

Anker Innovations, Soundcore adı altında gerçekten ciddi fiyat / performans oranına sahip ürünler üretiyor. Taşınabilir hoparlörler, kulak üstü bluetooth kulaklıklar ve kulak içi tam kablosuz bluetooth kulaklıklar, Soundcore'un ürün gamını oluşturan temel kategoriler.

 

R100 gibi, pek uygun fiyatlı model seçeneklerine de sahip marka, Liberty serisi ile yapabileceklerinin sınırlarını ortaya koyuyor.

 

2021'de CES ödülüne layık görülen bu model aslında coaxial şekilde hizalanmış bir multi sürücülü akustik yapıya sahip. 1 adet 11mm dinamik sürücü ve 1 adet meşhur Knowles marka balanslı armatürden oluşan sistem alt frekanslar için dinamik sürücüyü, orta ve üst frekanslar için ise daha hızlı davranabilecek fiziksel yapıya sahip balanslı armatürü görevlendiriyor. Bu, daha iyi çözünürlük ve detay başarımı demek oluyor. 

 

Abisi Liberty Pro 3'de her anlamda bir gelişme gözlemlesek de, Liberty Pro 2 keskin ve yorucu bir tonal karakter eşliğinde ciddi detaylar üreten, zaman başarımı iyi, genel kullanıcı için şaşırtıcı transient cevaba sahip bir kulaklık olma ünvanını taşıyor.

 

LDAC, kablosuz şarj, uygulama desteği ve dahasıyla, bu kulaklık hala bir premium. Tek eksiği, ANC.

ArtılarıHybrid Yapı, Çoklu Sürücü Tasarımının Akustik AvantajlarıYüksek Çözünürlük ve Detay Başarımı Sunan Sonik Performansİyi Malzeme KalitesiFiyat / Performans KralıLDACKablosuz Şarj DesteğiMobil Uygulama DesteğiŞeffaflık ModuUSB-C
EksileriANC Özelliği BulunmuyorTonal Karakteri Bir Sennheiser Kadar Doğal ve Gerçekçi Olmaktan Ziyade, Çoğu Zaman YorucuToz Tutan Dış KutuMenteşeler Kolayca EskiyebilirBiraz Daha Şarj Ömrü Olsa Daha Mutlu OlurdukDokunmatik Kontrol Olamaması Üzücü Bir Detay
Fiyatları

6Anker Soundcore Liberty 3 Pro Tws Bluetooth Kulaklık

Anker Liberty 3 Pro, markanın şuan için amiral gemisi tam kablosuz bluetooth kulaklığı olarak, Souncore'u temsil eden modellerden biri olma ayrıcalığı taşıyor.

 

Q35, Q30 ve Q10, Souncore'un kulak üstü bluetooth kulaklık kategorisinde ki en popüler modelleri.

 

Liberty 2 Pro Güncellenmiş Versiyon, aslında halihazırda geminin amirali konumunda olan Liberty 3 Pro'nun selefiydi. Bu kulaklığı, hala en iyi 2000 TL altı tam kablosuz kulak içi kulaklık öneri listemizde ilk sıralarda öneriyoruz.

 

Anker Innovations, Soundcore adı altında gerçekten ciddi fiyat / performans oranına sahip ürünler üretiyor. Taşınabilir hoparlörler, kulak üstü bluetooth kulaklıklar ve kulak içi tam kablosuz bluetooth kulaklıklar, Soundcore'un ürün gamını oluşturan temel kategoriler.

 

R100 gibi, pek uygun fiyatlı model seçeneklerine de sahip marka, Liberty serisi ile yapabileceklerinin sınırlarını ortaya koyuyor.

 

Liberty Pro 3, aslında kardeşi gibi, coaxial şekilde hizalanmış bir multi sürücülü akustik yapıya sahip. 1 adet 10.6mm dinamik sürücü ve 1 adet meşhur Knowles marka balanslı armatürden oluşan sistem alt frekanslar için dinamik sürücüyü, orta ve üst frekanslar için ise daha hızlı davranabilecek fiziksel yapıya sahip balanslı armatürü görevlendiriyor. Bu, daha iyi çözünürlük ve detay başarımı demek oluyor. 

 

Liberty 3 Pro çok şiddetli ve gövdeli alt frekanslar üretirken, çok keskin (bazı şarkılarda irite edici parlaklık ile konfor sınırını aşabiliyor) ve yüksek çözünürlüklü üst frekansları ile detay başarımı açısından beklentileri aşıyor. Daha önce hibrit yapıda bir kulak içi kulaklık dinlememiş olanlar, enstrüman ayrımı ve çözünürlük açısından şaşkınlığa uğrayabilir. Bu, iyi bir şey.

 

LDAC, kablosuz şarj desteği, bluetooth 5.2, 32 saat (8 + 24) batarya ömrü, mobil uygulama desteği, IPX4 sertifikası ve dahasıyla, Liberty Pro 3 fiyatının hakkını vermekle kalmıyor, resmen şov yapıyor.

ArtılarıFiyat / Performans KralıÜstün Malzeme KalitesiÜstün KonforLDACHibrit Yapının Sağladığı Akustik Avantajlar (Enstrüman Ayrımı, Çözünürlük vs)Yüksek ÇözünürlükSüper Detay BaşarımıŞiddetli Bas Cevabı32 Saat Batarya Ömrü (8 + 24)
EksileriZaman Zaman Keskin ve İrite Edici TizlerSes Yüksekliği Bazı Kulakları Tatmin Etmeyebilir
Fiyatları

7Anker Soundcore Q10 Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Anker Q10, ülkemizde 2021'in en çok sevilen fiyat / performans kulak üstü bluetooth kulaklıklarından biri olma şerefine erişti.

 

Bu kulaklık süper bir fiyat bandında yakaladığı iyi malzeme kalitesi, konforlu yapısı ve 60 saate varan batarya ömrü ile, çekiç gibi vuran bas tepkisi sayesinde çok tercih ediliyor.

 

Bizce, bulunduğu fiyat bandına kıyasla sahip olduğu çözünürlük de hiç fena değil. 

ArtılarıBass Up Modu ile Çok Şiddetli Alt Frekanslarİyi Malzeme KalitesiFiyat / Performans Kralı60 Saate Varan Batarya ÖmrüUSB-C
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Hiçbir Şikayetimiz Yok
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.