Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Earfun’dan Dev Kampanya! Seste Fark Yaratan Markayı Yakından İnceledik

Uygun fiyat bandında çok ciddi performans sunan Earfun müzik severler için dev kampanya başlattı.Tam bir fiyat performans canavarı olan Earfun markası TWS yarışında öne çıkan firmaların başında geliyor. Marka halihazırda 6 farklı tam kablosuz kulak içi kulaklık modelini aktif olarak satmaya devam ediyor. Ürün gamında ses ve mikrofon kalitesiyle öne çıkan birbirinden güçlü modelleri bulunuyor.   Markanın amiral gemisi olan Air Pro 2 en dikkat çeken kulaklığı. Bunun yanı sıra hem fiyatıyla hem de mikrofon kalitesiyle Earfun Air Mini ve Earfun Free Mini en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Mağaza Kulaklık.com’da şu anda satışta olan 6 farklı modelde ise bütçenize en uygun olanı kolaylıkla bulabilirsiniz. Ama unutmayın ki indirimde yer alan ürünler stoklarda sınırlı.

 

Hadi kaçırılmayacak indirim fırsatlarıyla karşımıza çıkan Earfun marka kablosuz kulak içi bluetooth kulaklıklara daha yakından bakalım.

 

EarFun Air Pro 2 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

 

EarFun Air Pro 2 True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, özel geliştirilmiş gürültü filtreleme algoritmasıyla telefon görüşmelerinde net konuşma iletimi sağlıyor. 10mm’lik kompozit dinamik sürücüler ile güçlü ses karakteri ortaya koyuyor. Hızlı şarj desteği bulunan EarFun Air Pro 2’de 10 dakika şarj ile 2 saat kullanım sağlamak mümkün. Transparan mod ile yakın çevre sesleri duyabilme özelliği ise kullanıcı deneyimi arttırıyor.

 

 

EarFun Air Pro 2 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık indirim fırsatı sayesinde 1,899 TL yerine 1259 TL’ye sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

EarFun Free Pro Kulak İçi Kulaklık

 

EarFun Free Pro True Wireless Kulak İçi Kulaklık, Bluetooth 5.2 ve en yeni MCSync teknolojisi sayesinde daha stabil bağlantı yapısı ve uzun mesafeli çekim gücü sağlıyor. Kulaklıkta oyun severler için düşük gecikme modu bulunuyor. EarFun Free Pro 7 saate kadar kulaklıklar, 25 saate kadar taşıma kutusunda, toplamda 32 saate kadar dinleme süresi imkanı sunuyor. Kusursuz izolasyon için özelleştirilmiş gürültü engelleme algoritması özelliği ise kullanıcı deneyimi arttırıyor.

 

 

EarFun Free Pro Kulak İçi Kulaklık indirim fırsatı sayesinde 1,699 TL yerine 1169 TL’ye sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

EarFun Air Kulak İçi Kulaklık

 

CES 2020 Inovasyon Ödülü & iF Tasarım Ödülü alan EarFun Air True Wireless Kulak İçi Kulaklık Kapasitif algılama teknolojisiyle ön plana çıkıyor. Tek bir noktadan ses kontrolü bulunan EarFun Air’da 10 dakika şarj ile 2 saat kullanım sağlamak mümkün. Gelişmiş 4 adet mikrofonda yer alan gürültü filtreleme özelliği ile telefon görüşmelerinde net konuşma iletimi sunuyor.

 

 

EarFun Air Kulak İçi Kulaklık indirim fırsatı sayesinde 1,299 TL yerine 885 TL’ye sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak için mağamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

EarFun Free 2 True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

 

EarFun Free 2 True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, 60ms ile süper düşük gecikme modu sayesinde mükemmel video ve oyun deneyimi sağlıyor. 7 saate kadar kulaklıklar, 23 saate kadar taşıma kutusunda, toplamda 30 saate kadar dinleme süresi bulunuyor. EarFun Free 2 Bluetooth 5.2 + TrueWireless™ teknolojisi stabil data aktarımını sağlar ve tekli kulaklık kullanımını mümkün kılar. En güncel cVc™ 8.0 teknolojisi ile eşsiz telefon görüşmeleri imkanı oluştur.

 

 

EarFun Free 2 indirim fırsatı sayesinde 1,199 TL yerine 810 TL’ye sahip olabilirsiniz. 

 

Earfun Free Mini Bluetooth Kulaklık 

 

GreenRadioTM teknolojisiyle kaliteli ses sunan Earfun Free Mini Bluetooth Kulaklık, All in One ve dokunmatik özelliğe sahip olmasıyla da bir tercih nedenidir. Bluetooth V5.0 destekli PixArt PAU1603 çiplidir. Sunduğu özelliklere tam bir fiyat performans ürünü olan kulaklık, 24 saat batarya süresiyle de kullanıcıları şaşırtıyor. Akıllı asistan uyumluluğu da olan EarFun Mini’yi tek taraflı olarak da kullanabilirsiniz.

 

EarFun Free Mini Bluetooth Kulaklık indirim fırsatı sayesinde 799 TL yerine 529 TL’ye sahip olabilirsiniz.

 

Earfun Air Mini Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

 

Daha iyi Bass performansı için 8.0 mm'lik geliştirilmiş Kompozit dinamik sürücüler bulunan Earfun Air Mini Kablosuz Kulak İçi Kulaklık ’de <100ms düşük gecikme modu sayesinde video ve oyun deneyimini iyileştiriyor. 25 saate kadar çalma süresi olan üründe IPX7 sertifikasıyla suya karşı dayanıklılık bulunuyor. AL Algoritma ile net konuşmalar için geliştirilmiş 2 mikrofona sahip.

 

Earfun Air Mini Kablosuz Kulak İçi Kulaklık indirim fırsatı sayesinde 699 TL yerine 459 TL’ye sahip olabilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.