Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Test Edenler Kulübü: Anker Soundcore Liberty 3 Pro İncelemesi

Gelişen teknoloji ile birlikte, kulaklıklar günümüzde en yaygın kullanılan kişisel elektronik cihazlardan biri haline gelmiştir. Her geçen gün daha fazla marka ve model piyasaya sürülürken, doğru kulaklık modelini seçmek giderek daha zor hale gelmektedir. Bu yoğun rekabet ortamında, birçok tüketicinin marka ve model seçerken göz önünde bulundurduğu faktörler genellikle kulaklığın ses kalitesi, konforu, fiyatı ve ek özellikleridir. İşte bu noktada Anker Soundcore Liberty 3 Pro, kendini birçok kulaklık modelinden ayıran özelliklere sahip.

Anker, kaliteli, uygun fiyatlı ve yenilikçi ürünlerle tanınan bir markadır. Özellikle kablosuz kulaklık modelleriyle dikkat çeken Anker, piyasadaki pek çok rakibiyle kıyaslandığında genellikle daha iyi bir fiyat-performans oranı sunar. Soundcore Liberty 3 Pro modeli de bu geleneği sürdürmekte ve fiyatına göre yüksek kalitede ses, gelişmiş özellikler ve konfor sunmaktadır.

Bügün sizler için Anker Liberty 3 Pro Wireless Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım. Ürünün genel değerlendirmesini yapacak olursak. Aşırı konforlu bir kulakiçi kulaklık olduğunu en başta vurgulamak gerekir. İsterseniz kutu içeriğine bakalım.

 

KUTU İÇERİĞİ;

- Anker SoundCore Liberty 3 Pro

- Kulak Slikonları

- Typc-c / USB-B Kablo

- Bazı Belgeler

 

Bağlantı kalitesinde herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet stabil bağlantı ve kolay bağlanma Kulakta dıştan görünümü bir tıpa havası verse de aşırı konforlu bir kulaklık hem gövdesindeki hem ucundaki lastikler kulağınızın boyutuna göre ayarlanabiliyor. 3 farklı boyut seçeneği var. Görünüm analmında mavi rengi efsane uzay mekiğine benzer bir havası var :D Kullanacağınız en konforlu kulakiçi kulaklıklardan birini olduğunu söyleyebilirim. 

 

 

 

ANC özelliği kullağınıza taktığınız anda devreye giriyor fakat kulaklık hassas olduğu için herhangi bir dokunuşunuzda devre dışı kalabiliyor bence bu tek eksi yanıydı. Spotify ile entegreli çalışıyor kulaklığınızı kulağınıza takıtığınız anda o an spotifyda açık olan müziğe direk bağlanıyor. Ses kalitesi olarak mükkemmel diyemem ama ortanın üzerinde bir performansı var. Mobil uygulaması sayesinde her şeyi ayarlayabiliyorsunuz ve kutu tasarımı çok kullanışlı. Type C ile şarj ediliyor şarj konusunda ise kullandığım en dayanıklı kulaklıklardan biri. 10 üzerinden 8 puan verilebilecek bir kulaklık.

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.