Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Astell&Kern’ün İlk Kablosuz Kulaklığı aptX Adaptive ve Şeffaflık Özelliği ile Geliyor!

Karşınızda AK UW100!

 

Yüksek çözünürlüklü taşınabilen müzik çalarları ile unvan kazanan bir markadan beklediğimiz gibi, kulaklık 5.2 Bluetooth desteği, aptX Adaptive kodeği ve ultra detaylı ses performansı sunacak Knowles armatür sürücüsü ile, bir premium kulak içi kablosuz kulaklık olarak geliyor.

 

Kulaklıkların her birinin 6 saat, şarj kutusunun ise ekstra 18 saat batarya ömrü mevcut. Kablosuz ve hızlı şarj desteğine sahip AK UW100’ün totalde 24 saat kullanım olanağı olacak. 

 

Astell&Kern’ün iddia ettiğine göre UW100’ün Pasif Gürültü Engelleyicisi, düşük frekanstaki gürültüleri devre dışı bırakan alışılageldik Aktif Gürültü Engelleyici özelliğinin tersine bulunduğunuz ortamdaki istenmeyen yüksek sesleri engellemeyi amaçlıyor. Eğer çevredeki sesleri duymak istiyorsanız, sol kulaklığa tek tıklamayla şeffaflık modunu aktive edebilir, uygulamadaki dört farklı mod arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

 

 

Üç boyutlu bir beşgen motifini andıran dış tasarımı, ergonomik yapısı ve beş farklı silikon ucu sayesinde kulağa tam olarak oturan AK UW100’ün eşsiz dizaynı, Astell&Kern’ün mirasını taşıyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.