Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Bowers & Wilkins PX7 S2 aptX websitesinde görüntülendi!

Bowers & Wilkins kablosuz gürültü engelleyici özelliği olan PX7’ye devam niteliğinde bir ürün üzerinde çalışmakta gibi duruyor. Resmi olarak duyurulmamasına rağmen Bowers&Wilkins PX7 S2’nin  Qulacom aptX websitesi üzerinden fotoğrafları yayınlanmış.

Bizce PX7 dört dörtlük bir kablosuz kulaklık olduğundan bu gelişme oldukça önemli.

PX7 S2’nin tanıtılacağını; Qualcomm AptX sitesinden öğrenmiş olduk. Bildiğimiz üzere, yüksek çözünürlüklü ses aktarımına izin veren codecler üreten firma; PX7 S2’yi de, hak ettiği bağlantı kalitesine ulaştırmakla bizi rahatlatmış oldu.

 

 

 

PX7 S2, yaşadığımız devirde kaliteli ses vaadeden bir kulaklıktan beklendiği üzere- AptX, AptX HD ve AptX Adaptive codeclerine sahip olacak. Tabii, henüz piyasaya sürülmeye hazırlanan AptX Lossless codeği, doğal olarak pakete dahil değil.

Tasarımı B&W’ye ait özel sürücüler, ekolayzer yapılabilen özel uygulaması, B&W müzik uygulamasıyla tam uyumluluk, otuz saate kadar süren batarya ömrü, hızlı şarj edilebilme özelliği, hafif ve tam kapsamlı kulaklık ayarları gibi özellikler PX7 S2 adı altında gözüküyor.

S2’nin fiyatının orijinal PX7 ile benzer özellikleri taşıdığını göz önünde bulundurursak fiyatlarının da yaklaşık aynı olması bekleniyor.

Bu modeller en temelde tasarımlarıyla birbirinden ayrılıyor. S2’nin kabini karesel şekildeyken orijinal olanı daha yuvarlağımsı bir şekle sahip. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.