Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Philips TAG5106 Oyuncu Kulaklığı 45 Saatlik Pil Ömrü ile Geliyor

Normalde Philips markasını oyunla çok ilşkilendirmeyiz, ancak Philips TAG5106 kulaklığın piyasaya sürülmesinden sonra bu algımız değişebilir.

Philips etiketli monitörlerin de marka ortağı olan MMD tarafından lisans altında üretilen oyuncu kulaklıkları, hem 2,4 GHz kablosuz teknolojiyi (bir USB dongle dahil) hem de Bluetooth'u destekliyor. Bu, tek bir düğme kullanarak standartlar arasında geçiş yapma yeteneği sağlıyor ve bir mobil cihazla PC veya PlayStation ile sorunsuz çalışabileceği anlamına geliyor.

 

 

Kulaklıkta 50 mm neodim dinamik mıknatıslı sürücü ve gürültü önleyici bom mikrofon bulunuyor. Arkası kapalı bir akustik tasarıma sahip olan kulaklık, Kablosuz desteğin yanı sıra,3,5 mm jak ve ürünle birlikte verilen 1,5 m kablo aracılığıyla herhangi bir cihaza (Xbox Kablosuz Oyun Kumandası gibi) bağlanabiliyor

Philips TAG5106, 7.1 sanal surround ses için DTS Headphone:X 2.0'ı destekliyor ve 45 saate kadar pil ömrü sunuyor. Şekillendirme için her kulakta LED aydınlatma sağlanırken, kuplar belirgin bir köşeli görünüme sahip.

 

Philips TAG5106 oyun kulaklığının fiyatına gelecek olursak; şu anda İngiltere satış fiyatı 79,40 € olarak belirlenmiş

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.