Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Grado, Yeni Kablosuz Kulaklığı GW100X'i Piyasaya Sürdü

Grado, piyasadaki en iyi arkası açık kulaklıklardan bazılarını üretmesiyle tanınan bir marka olarak GW100 serisi modellerini duyurdu. Grado markasının ses imzasını ve klasik estetiğinin bir kısmını alır ve bunu kablosuz olarak modern rahatlıkla birleştiriyor. Grado şimdi kulak üstü kablosuz kulaklık modeli üçüncü versiyonu olan GW100x'i tanıttı. Her şeyden önce Grado GW100x, üstün ses performansı vaat eden yeniden tasarlanmış X Sürücülerine sahip.

 

 

Daha güçlü bir manyetik devre ile yeniden yapılandırılmış bir diyafram ve daha düşük etkili kütleye sahip bir ses bobini olan GW100X bu iyileştirmeler ile birlikte verimliliği artırırken bozulmayı da azalttığını söylüyor. Hoparlör muhafazası ve dahili parçaları yeniden düzenlenen bu modelde ses sızıntısını yüzde 60'a kadar azalttığını iddia ediyor. Pil ömrü, şarj başına 46 saate çıkarılan kulaklığın tam sarj süresi ise yalnızca iki saat sürmektedir. Kablolu kullanım için ise  3,5 mm'lik bir kablo kutuda yer almaktadır. GW100x Bluetooth 5.2 bağlantısı, düşük enerji ve düşük gecikme süreli bağlantıların yanı sıra aptX adaptive , AAC ve SBC kodeklerini destekliyor.

Grado geçtiğimiz yıl egzotik akçaağaç, kokobolo ve kenevir ağaçlarının karışımından oluşan referans kulak üstü kulaklık serisi, Grado RS1x ve Grado RS2x kulak üstü kulaklık modellerini tanıtmıştı. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.