Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Bang & Olufsen EX Tanıtıldı!

Bang & Olufsen tarafından yepyeni bir tam kablosuz kulak içi kulaklık tanıtıldı. EX ile tanışın!

 

Yeni B & O EX size günlük yaşantınızın her anında eşliik edebilecek akıllı özelliklere sahip.

 

Markanın beoplay EQ'dan sonra bir tarz değişikliğine giderek saplı bir dizayn eşliğinde tasarladığı bir ANC kulaklık bu.

 

Airpods Pro benzeri saplı tasarımı sayesinde kabin boyutunda küçültmeye giden Bang & Olufsen artık daha konforlu ve kulakta daha sabit kalabiliyor.

 

Benzer şekilde, kulaklığı kulak içine sabitlemeye çalışırken dokunmatik yüzeye yanlışlıkla temas etmek zorunda kalmıyor olmak, ufak bir avantaj daha.

 

 

EX'in kabinlerinin dış yüzeyinde parlak B & O logosu bulunuyor. Darbelere karşı dayanıklı cam kaplı bu alan dokunmatik kontrol merkezi. 

 

Cam kaplama, kulaklığa premium bir hava katmış. Bang & Olufsen ürünlerinin materyalleri arasında Ahşap, Aluminyum, Deri ve Plastiği sıklıkla görüyor olsakta, cam kaplama bir kulaklığı B & O'da daha önce gördüğümüzü hatırlamıyoruz. 

 

EX'in kabini gibi, şarj kutusu tasarımı da EQ'da gördüğümüzden daha farklı. Derinliği daha geniş, biraz daha büyük hacme sahip 1. sınıf aluminyum bir kutu bu.

 

Bağlantı performansı, ANC başarımı ve mikrofon kalitesi açısından en az kardeşi EQ kadar iyi olan EX, bu alanlarda bazı geliştirmeler de sunuyor.

 

Ses karakteri açısından tamamen farklı bir yaklaşım sergileyen EX, şimdi daha parlak, detay odaklı ve daha şeffaf bir sunuma sahip. 

 

EX hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için yakın zamanda yayınlayacağımız detaylı incelememize göz atabilirsiniz!

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.